Saturday, January 7, 2012

ubah. boleh?







assalamualaikum lovelies 


blog nih serius, lama sangat da tak aku guna.
Tapi aku masih sayang blog nih, sebab nih blog pertama aku.kalau aku x sayang, dah lama aku buang blog nih. banyak kenangan dekat sini-aiseh. 
Jadi aku hias-hias dia guna warna yang kebelakangan ni menjadi fevret aku.
boleh? 



Friday, October 28, 2011

seciput

hai hai hai ! sekarang dekat KB tengah berlangsung hebad acara Tamu Besar. Tapi Tamu Besar tuh hari Ahad lah. yang sekarang nih sipi-sipi acara sahaja. :)

Saja maw update seciput dekat blog nih. sekurang-kurangnya tidak jugak terabai sangat. :) yaa  kah?? dui.

me wearing glasess. tapi aku x harap aku rabun. ahaa
nih spek pinjam. spek rais juga jadi pujaan hati :P




k lah, x lama lagi main Walking Dead. Cerita zombi. jum tengok ramai2 ?

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...