Thursday, May 20, 2010

going out!

huhhh..td aku p Kiki@KK ngan babu aku..beli mknn tok kawen kazzentku nnti...huhuhu
awalnay aku bgonn..aku sabar jew la..haha..first kitaorg p Pasar..aku ni balik2 tnya bla mo p Segama??koz aku nak bli selendang..eheee =) owhh p la aku d psar besar ni...bosan aku tunggu babu aku p bli rempah ratus n rempah ribu aku p jalan2 d sekitar pasar..trjmpala aku gerai jual JERUK *my fevret* muahhhh!!!
ahahhahaha at first aku mlu lagi mo bli..pusing2 aku mcm org gylak sana..ahahahaha..bru aku pusing lagi..p la aku bwa kakak aku p beli..hahhha..p la mnta...

aku:errmmmm brp ni ahh??
itu org:Rm1..owhhh mnta 1 arr..mangga...
aku:(pandai2 aku ambik sendiri..ahahha.."bole tambah sendiri bh kn??"
itu org:bole bahhh..
aku:hehehe...(ehh ada plak belacan).."wahh belacann...heee"
nahh 1 ringgit..makasi..hehehhe....huh!


aku mo cta sbnarnya nihh pmpuann kn yg jual 2..pakai tudung tp skali bckp..punya brutal g2..aikk??eran gue..kayak nya knpa sihh dia bg2?ahahahha..lucu aku..skali aku tnya kakak aku..

aku:wui kakak ko 2 pmpuan bha brutal nihhh..hahahahhaha
kakak:iyahh bahhh..!!ahhahahahahahhahahahhaa.........

terus kami ngekekkkkkkk ngekekkkkkkkk tnpa mghraukan org skliling hahahahahah!! ^^

okkk then kmi p beli bnyakk...lada..belacan..ambuyat..mcm2 lagi la..yg penting itu jeruk td aku ckp 2 pnya sedap lah...aku sda gylak..pastu aku p mmbli plak buat kli ke 2..ahahaha..biarla sana..xdak aku mlu..yg pntg aku knyang..aaahhahah...akhirnya..p la aku bli jeruk jambu..owhhhhh i2 pon sedap bahhh..!!!! i likee!!! muahhhhhhh...

bru kami p segama..hoohooo..p la aku beli tudung selendang yg aku mau..ahakkkzzz....10 ringgt jakk..baik hti 2 org..sbb sbnrnya 15 engget..fuuuuhhhhh...bru kmi p mkn..mkn soto..aku  n kakak aku mkn soto n minum lemon tea n kakak aku kichai ping..hehehe..sedap bahh..aku bantai jak..asal namanya supka..bakso ka..aku bantai jakk sebb sedappp!!!n aku ska mo smpan lada...!!!yummyyy..lada...sedap g2 sampai tarik2 hingussss yg meleleh nih!hahahah(kesiokan)...ahaha...
  


                                                   owhh sup!aku lapar stiap kali tgok ko!

owhh lpa tym aku bli tuh kain selendang,hahahha...bbu aku p tnya la ni tudung apani???nihhh "tudung jangan pandang belakang"..ahahaha..trus aku ktwa..dpan2 tauke kdai lg..hahahah..sepa suhhh nama tudung 2 nama filem la plakk..hihii bru c manda sms..tnya apa mau ckp dlm bhsa inglis..hahha..lucu plak aku taww..lucu sama manda..hihihi

bruu balik........................

.....................................................................................
 dugaan bhaa kalo blik rmh ni..bbu aku cpt ngantukk..aaduhh buuu'
aku sket khancing ni..!!!!huaaaaaaa :'O

bru sampai d tobobona aku tawar diri drive..act bbu aku yg suhhh dia mo tdur...bahhh p la aku drive dri tobobon sampai p bukit kelawat tuaran..huhh..jauhh jgakk..aku sbnrnya bantai jak mandu tuhh..lama dah xdak drive..sda la xda lesen..syukurr aku xda poliss..YA ALLAH syukurrr...huuuaaa...klo xdak pasti aku da d saman..manakan xdak xda lesen..huhhh...hihihhihi

okk then aku tkar ngan bbuku..sbb dia ilang ngantuk sda..hah..akhirnya..hihihi

bru kmi p pekan Kb lagi..huhu..mo p bli eyeliner..bbu aku p kdai ntah kdai apa..punya lamaaa!!!!
aku thn jak laa,khancing aku sangat sakiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt babu!!!!!1ko d manaa babu????????????
owhhh xdak...aku tlah tahan khancing aku slama 2 jam..harap2 xdak kna batu karang...hiiihaa

pas tuhh balik mandai..n makan..n tgokk tv..n ni haaaa..blogging ni..muamuamuaa..okk da daaaaa
 



                                         zazzzzsssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...