Monday, May 24, 2010

haii!!!bertemu kita ddalamm tengah malam!!wee~~

Hai..apa kabar?seperti yg anda taw..aku dah lama x post kat blog aku ni.aku bzy ar kajent aku kawenn..hehhe..okk kli ni aku nak post pict2 smpanan aku yg aku suker(trip2 sket bhsa 2..hehe)
aku suka tgok pict aku ni.aku da korek2x sampai belubang aku nya document 2..jmpa pown akhirnya..sbnarnya bnyk tp aku share len kali la.hehe.aku ska amik gmbar...maunya aku ada camera sdn bhd.bru la syiokkk klo ambik pict.ni gna hp la sllu..bosan gak aku (-.-)" <----sedar diri..hahahha..okk ni aku nak tnjuk la ni pict2 aku ni..hehehe.aku sja ja nak post nih pict hehehe...


ehehehe..ni taring..kyahaha,aku ska pict ni tgok taring ku jew..
miowwahaahhah =) ngeee 2 jak la...

actually aku nak post nihh smlm..tp line x bgs.so ni pagi la yerk..
smlm sambil tgok2 ahmad albab lagik.syiok apew pilem p.ramlee x pandai aku jemu.heeee~

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...