Friday, May 21, 2010

post aku yg aku paling xdk sbr mo post!

hmnn..hehe..ok!like what I said earlier,ni la post yg aku xdak sabar mo kasi  post!hahahha


knp?
knp?????
knp??????
knp yarhh................................???

ahahahhaha..xda apa2 cuma aku nak tunjuk 1 penemuan yg aku jmp d fb saudara aku..abng c edut..hahha
ni haaaahhh..TEKKE  nii aku mo kasi tnjuk...punyalaahhhh...mcm BIAWAK!!
*klik klo kmu mo tengok besar2 sampai kegelian ngan bdannya
 ehemm..ehemm..!!!hukk hukkk *batuk konon aku*
nak ckp sikit bole??hahahh....
ni la yg aku trkejut tuhh..xdak perna aku nmpak teke
sebesar ini!!!!tekke rmh aku pown xdak bsar mcm n taww..
apaka???adaka kau biawak yg bersalut kulit tekke?
di mana ka kau tinggal wahai tekke??
amcm kau bole bg2 besar???
apa yg kau mkann???
apa nama kau ni???
hahahaha..nahhhh..melalut da aku tnya nama..mcm dia le mnjwb..
ahahhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_^
actually the real TEKKE yg aku owez jmp d rumahh aku,d rmh nenek aku..
n d mana2..even d skola aku yg atas bukit 2 pownn kecik jak tekke nya..




okkk..d sbbkn cita aku brkisar sal tekke..ok aku mau cita sal asal usul tekke d rmh nenek aku..ahahah
ntah la aku rsa lawak nih ngar cita babu aku..ahahah!!!klo bole aku mau ktwa besar2..ahah maybe ai jew yg kesiokan ni..ahahaha...bbu aku cita lahh yg dulu rmh dorg 2..haram!sebijik pown tekke xda owhh.rpa2 nya tekke 2 pakcik aku plak yg bawa...........pakcik???? (-.-)"?.....................................pakcik????(-.-)"?..................................................................................................pakcik???...YAHHH PAKCIKKK KO!!!ahahaha..sowt.(sdar drikn)..ok sku eran rpa2 nya dia yg bawa 2 tekke p rmh..babu aku bilang..
"ehmn...bru babu ingat tekke d rmh 2 bapa udin yg bawa...ntah dri mna dia tngkap...bbu pown eran..."
bru aku ngan kakak aku bertubi2 la ketawa n soal2 babu aku sal tekke d rmh dorg dulu...rpa2 nya psa pakcikku bawa 2 tekke p rmh dorg beranak pinakk...(-.-)"...geli aku...okk ckup..baru babu cita lagi...dulu tekke rmh dorg tuhn sampai p lantai lagi jalan2..adakan patut??cri mkann...eyoouuuhh!!!!!!!!!!! xdakkkk!!!
aku trbyg 2 tekke p jalan2 d lantai ngan konco2 dia cri mkan bahh!eyoouhhhh....sda la besar..eee...
bru aku trbyg lagi..mcm la rpa rmh 2 kalo tekke dia sbesar tekke dlm ga,bar 2??ali ali(bhsa bajau) kna mkan nnti olehh 2 tekke..ntah apa tekke ni mkan...pasti mahal harganya klo d jual kann>>hahaha...JUall..!!jual!!!jual!!!! ($.$)<------ mata duitan ni..
ok sambung cita..hahah..aku ngan kakak aku ni berketawaan jak dlm keta ngar cita babu aku 2..hahah
"mungkin dia suda lupa kali tekke d rumah tuh tekke dia"..ahah..ni bbu aku ckp sal 2 tekke..mgkin pakcik aku lpa sda dia yg bawa 2 tekke p rmh..ska konon dorg ngar bunyinya...adoii..ahahah..INDAH kali bagi dorg...duluuuuuuu....duluuuuuuuuuuu..haha.luchu bah.nasib la tekke rmh ak xdak sebesar i2..klo xdak sdah aku kasi kuar naluri mmbunuh aku..hhaha..okkk dadaaaaaaaaaaaaaaaa..
datssssss ol..hehehe..

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...