Wednesday, June 16, 2010

.BYE.

tadik aq baru jew nak post kat blog ni.tp aku loading jap tgok Mtv ada lgu fevret aku sana..IF WE EVER MEET AGAIN.huhh.x sanggup aku lepas pandangc Katy Perry santek sangat.muehihahee.

   +++++++++++++++++++

kakak aku dpat KPLSPM.weeeee(ktawa girang).spttnya  mstila gumbira+heppy=girang klo dpat maktab nih.nihh sedih.cuz kakak aku dpat jauh.d tawau.wuuwuu ='(

Sorry Myspace Comments

bye kakak.sedila kmi ni xda ko. huaaaaa.ko study tol2 sana ya..uhk.sedih la plak.
aku sdih.ikut sedih.spptnya hepila.ni..aduii..ikut gak aku nangis kakakku dpat d tawau.jauhnya.kalo kakak da p sana ni la kali ptama kta brjauhan kn??huuu..sedihhh =( xpa lahh ko blajar sak sana btoi2..huahauuuaa..
kwan2 aku dpat ni mktb kbnyakan nya..c Rhona,Ildah,kakak aku la..nahh.ni membuatkan aku mcm mau maktab jg.timbul rsa mo kasi tinggal uitm 2.Dri kecik aku nak jd cikgu,dulu aku apply mktab yg pas spm 2 x dtrima,frust aku,MALAS weehh..Matrix pown aku tolak,ntah knp,aku tkut x dpat angkat account sana.cuz dulu aku paling bongok 2 akaun.seriusly (=.=)"   skli dpat uitm.aku p la.mama suh aku apply g maktab thn dpan.tgok lah.klo dpat maybe aku p maybe x.bye bye la uitm klo aku p..sedih plak..tp aku sayang uitm.biar pon aku x minat banking 2 tp aku msti truskm usaha nih..yihaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uitm di hatiku! muahhh!! aku blajar tol2 la.muehihaaaa

Bye Myspace Comments

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...