Wednesday, June 2, 2010

kajen ohh kejen!!

okk hari 2 aku ada ckp sal kajen aku kawenn..dia ni mmg kajen aku la..dri kecik tinggal sesama.dulu dorg tinggal ngan kmi tym dorg s2dy d SMK.ARSHAD tmpat mama aku ngajar dulu sblum mama aku kna kasi pindah g SK.SEMBIRAI yg penuh ngan budak2 yang sangat "berakal" n "BERSOPAN-SANTUN" ni...huuhhuu..

okk crta kajen balik..hehehe..dia kwen ngan org Ampang.Selangor..uiss org Ampang ka arh?ermm akux pasti..uiss.cerah hdup n family dpt suami brkerjya nih..kn?mcm dalam novel la..huhu ^^ ntah apa..tp crta novel mmg siokk..huu *tba2 ckp sal novel lak*
okk ni kajenn aku..c Noraini nmanya....huuuuuu...
SEmOgA bAHagIa ke AnaK CuCu Ani....!!!! ^^
 okkk..ni la tym dorank nikahh..huuhuu..nikah hari sabtu..
nagis c ani aku nmpak..mklumla..skang ni nak tinggal ngan suami sda..
syurga d bwah tlapak kaki suami da klo kawensedi dia mnggalkan bapa n family trcnta..aisehh..!!
wuuhuuuu ^^
ini lak..pelamin dorang...white kolor g2..
ok ni kami..hahhaha..dari kiri yg brdiri..kakak aku(20)..then adik aku..c kecik(17)..
pastu aku..yg lanji 2(19)..then ni saudara aku ni (umur...unknown)..mau jg ikut begambar bah ni budak..ahahh!!!
xdak mau ketinggalan bahh..kyahahhah!!! ^^
pastu yg duduk lak..kajen aku..c Anna(17) n anak buah c Daus(6 blan kot),,kakak dorg pnya
baby ya..sumil tol..hihihih..then kajen ku jgak c Aca..skang kat Unitar..huuhuu..umur da masuk 22 dah..hihi

okk okk tgok sapatt! ni pengantin lelaki ni...hahha..naik kuda...
maklum la owang smnnjung nak jg rsa adat org sabah n bajau ni..naik Kuda..ohh kuda..ko d kudakan..
hehehe...rock hapa nih pengantin naik kuda..hehe..dorg naik kuda from rumah aku..then p rmh nenekku..
ohh ni aku..penat bergambar so brehat jap...

  
kami jg xdak mo ketinggalan begambar ngan si kuda..
peace!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~
"huhh.feymes gak aku ni" bilang si kuda..
ahhhh ni juga yg mencuit hatiku ni..hahha..ni c Adi..buli2 dia mo naik kuda..
dia ingat kuda 2 kuda mainan bah..jd dia naik la..lileekkk2x dia d atas kuda 2..
hihihihi...lamaa lagi 2..aku ni mati matian bawa turun..takut 2 kuda lari nahh..nnti 
jatuh..ahahhaha..
budak2 d bwah 2 pon sabar jer la dorg kata.."bila la turn aku ni"
hahahaha
masihh ngan muka selamba..sbb dia ingat ni kuda mainan.. (=.=)"
xdak lama slps 2 dia turun la kunu..sbb ada org mo naik..
xdak dia mo bekongsi naik ni kuda...wawawawa~~



okk dats oll from ma sister weddings..hahhaha..
yg pasti mknn dia sedap lahh..mknn fevret aku
klo tgok org kawen.Bilis,n nanas..huhaa..
ohh lpa mo cita..ayam dia pnya sedap..
sambal ayam yg kna masak..mama pengantin yg masak..
huhhh..msakan org pendalaman ni mmg sodappp!!huhaaa
okkk jam da mnnjukkan jam 1.30am..huhhh..masi lagi aku on9 yahh..hihihi
okk aku nak post da nii...

1



2

























3.........PosT!!!

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...