Sunday, June 13, 2010

kebetulan ker?

kebetulan kha?aku dgr td lagu d tv yang astro arena 2 sama ngan lagu katun Anime yg aku minat dulu tym aku
still d skula tun said Girl From Hell..ahhaha..sama waaa..hahaha.betul!aku xdak tpu!amacam mo gtaw kmu spaya kmu caya ni haa??!!(tba2 ni ngencang) wakakakakaka(ktwa guling2) hahaha
 yang penting sama la.hahahaha
ok tuh jak.
 yang budak pkai bju skola 2 la Emma Ai.
Girl From Hell/Jigoku Shoujo.
aku sarankan korang tgok.bg yg blom tgok la.yg sda.juz ignore it.

 aku nak ckap sikit..nih katun memang best.klo mo taw,aku memang suka bangat sangat2 suka tgok anime ni.mostly yg crta cinta2,mengembara2,lawak2.uishh!paling!aahahhah doremon pon siokk.td ptang aku tgok doremon ngan adik aku.ni 1 kemestian bg kami.asal jam 7.30 ptg apalagi..teriak2 tuhhh 

"kakak!!!!doremon main!!"...kdg2  "besar!!doremon main!!...baru tu.."kecikkk!!doremon wuii!!!"
and..."wuiiii!!!!!!doremon main suda!!!!!!!" bahh kami yg d panggil nih apa lagi..
"doremonnn!!!!!doremon!!!!!!!'(sambil berlari2 nih kunun p tv) apala perangai kmi ni (=.=)" 
ahhhh!yg penting enjoy bahh kn?huhh

pernah skli 2 aku tgok doraemon.punya lucu.ahha..!!aku rsa ni la paling lucu aku pernah xdak.xdak taw mo cta cam mna..sampai aku ktawa2 sorang2 d ruang tamu 2.mama aku pon eran owhh ngan aku.crtanya best sangat 2 la.hampir terburai perut ni ktwa.aduhaiii nah

 an an an!!tottemo daisuki!!doraemon~~~~
owhh doraemon..ko mmg best.aku akan minat ko sampai aku tua.
yihaa!


aisshh ttba plak aku cta sal doremon.huh.aku mau cita sal Girl From Hell bah ni.c Emma Ai.
urgghh.siokk wa ni cita.nangis2 aku tgok endink nya.aku saranlan korang tgok citer ni.ni anime hantu2.2 yg aku ska 2.miahahah.ok la aku mauu tgokk FIFA wolkap England vs USa..alahh rpa Usa 2..pirahh!
aku xdak mnat sama looo.aku minat England..biar pon aku minat sikit2 jakk.hahhaha..wuina..actually ni la first tym aku bukak hati aku yg keras nihh 2k tengok nihh FIFA.its ok.aku try la klo ngantok aku akan zzzzzzzzzz

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...