Tuesday, June 8, 2010

malam ni aku sedi sket..tp biarla.hihihihi..td siokk sangat..aku n adik aku c abang n kecik g mandi ujan..wuuhuu!!
siokkk buss..mana mo cari..mama suuhh kmi p cuci kabinet yg ada pinggan2 minggan bah 2..p la kmi ni..mla2 xda semnagat ni..mls..anak apala aku ni...(=.=)" sekali Hujan..nahhh!!!!!!!!!!!
marriii semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!(ahahhaha kesiukan sampai guling2 360 drjh) pa lagi..tarus kmi 3 urg kesiokan mencuci2 tym ujan lebat 2.hahha..lantak la sakit.gila lebat ujan dia 2 owh.siookk buss..xdak habis2 aku mau ckp siookkk~siookk!!Siookkk!! ok cukup la siok 2.

 hujan sangat lebat.sampai aku pon x tertahan nafsu
2k mandi ujan..yippiee!!
ek ada plak kpla adik aku c abg sana.hahha
siokk




then tba2 kuar sakit rajin aku.p aku cuci longkang d rmh 2.kalo ujan siokk apew klo bersihkan drain 2.sekali sekala jadi pekerja apa salanya kn?hikkkhikkk ..trus aku n c abang pon cuci..cuci..n cuci lagik 2 longkang sampai la bersih,akhirnya.berbaloi2 gak usaha kmi. =) then g mandi.huh.kpla ku mula trsa berat x terkata.
aduhaiii.tp mandi jak la.klo demam pon bgs gak.hihii.aku p mandi d tandas rmh aku yg kat dapur.sumpah!xdak perna aku mandi sana.sekali ni jak.sekalo siok plak.hahah.len kli mo lagi mandi sana.hakkhakkk.(jakun ngan tandas rmh sendiri)  (=.=)"


then malam menjelma.si petang hilang entah kmana.bruu..ada la 2..heeee..*mls nak ckp d sini*
pastu..mkan.adik aku masak.spesel la kunu bg dia jak la.alaa..lauk biasa2 jakk bah.lauk kampung2..hiiiii
terng masak merah n ikan goreng jak.tp sedap nya..aduhh.aku klo da bab2 terung aku bantai jak,p mkan jak.da feVret akuw kan?so aku kta sedap la.hiihii


mlm ni my little kajen si Mili @ Fadli tdur kat sini rmah akuw.huuhh2 jrang2 nihh..heee
budak ni lincah sket.kdang2 aku lucu tgok dia ni.ada2 jakk la...nakal lg 2.haha..tp aku ska budak gini buli d buat ging!hahaha...alu ingt 2 dulu dia tudi'2 cara pacik aku jalan.timpang bah kaki pacik aku ni.kna santau org.jadi jalan paham2 la sakit2 kakinya.bru tanpa pngtahuan pa cik au dia buat2 kaki2 g2 d blakang pa cik aku.hahah!budu nya.berabes aku ktwa d rmh nenekku 2.ok i2 crta dulu..hehhehe..
then ntah jam brpa 2.aku g tdur..owhh! jam 9 lebi aku g tdur..then trbangun la balik.sampai sakang ni on9 on9 x ingat dunia..mcm ntah mcm apa.kluang man kot.klo kluang man aku ni.x pa jg ada gak function aku x tdur malam ni.selamat kan dunia la konon nya kan..hikkhikkkk..tp klo jd kluang man..ok gak..!heeee ^_^

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...