Thursday, July 29, 2010

lama

hah!lama dah aku x update blogku ni..heiyaa..mklm la.lappy aku pon rusak,so aku dah jarang men fb aku n blog aku ni..huhuu..bnyk gak mcm2 blaku dlm hdup aku kblakangan ni..tp besh la smua..ehehe..
kita n kwan2 nak g km,tgok kawen kwan aku pnya brader..alahh jauh arr..kat Tartipan..aku taw 2 rumahh..kos aku perna limpas  lalu dulu tym mama aku kna posting d Kusilad..soo x jd la,aku pon da pikir2 ndak la aku jadi p sana =) heheheh..


owhh..hari ni bg2 mantap..hari apa ni?khamis brsamaan  29 julai 2010,LAMA aku x tdur mlm smalam..ini yg aku dpatt..bgus la.xda tolak ansur gini ni..


owhh hari ni pown bgs jg..sbb lappy aku yg LAMA 2,da da kat aku..=) bapa kasi tghhari td =) thanks bapa..mama pon..thanks..minggu ni x jd balik arhh..?sbb ada audition nyanyi d gym..so our class join it for the english week ;)

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...