Tuesday, October 26, 2010

bla..bla..miow.

Hai..jangan sekali2 kita lupa bagi jawab assalamualaikum.(kalau full lagi bagus)
Aku baru sahaja berjalan-jalan.Sebenarnya bukan aku yang berjalan,jari aku yg berjalan-jalan d laptop aku ni..
aku p tgok blog salah 1 kwan rapat aku..Tik Atika namanya(dui nama fesbuk..mna mau cari)
Nurul Atika Ripin namanya.Di pendekkan cerita..gini..
aku nmpak dia bercerita pasal kucing yang akan melahirkan anak.hmnn..moga-moga anda selamat melahirkan anak lah ya mi0w?


Miow.miow.miow.http://www.emocutez.com

Kalo aku dulu,bole lah di katakan sangatlah obses ngan kucing.Paling besh kalo bawa dorang miow-miow ni bercakap.Aku ntah apa taniat yang melanda diri aku ni,setiap kali jumpa kucing..xda.."hai miow!!".."dari mana kau miow?"..'apa ko wat sini mi0w???' aahh.i2 lah antara persoalan2 yg akan keluar dari bibir mongelku(perasan mongel..phuii)..seolah2 kami kawan rapat@adik beradik la plak kn?
Tapi terus terangku kata..bercakap ngan 'mereka' ni memang best.Aku pown x taw mau cakap mcmana.
Kadang2 'kamu' lari.Bertapuk la.Campin g kamu bertapuk i2.


Cerita pasal kucing ni..hmnn..kucing UiTM la paling educated..educated la SANGATTTTTT..
berak sana..berak sini.mcm diorang rasa yg lantai UITM ni tanah pasir.Siap ada lagi  yg berak dlam sinki.wow..mantap la miowww~~taik ko paling wangi..tapi miw..wangi ka ndak ka taik mu..aku sayang juga kamoO sbb kamu insan yg bernama KUCING..comel lagi..diorang semua 4 ekor.ada sekor warna dia 3 warna.comel tul.!besar lagi..owuhh.aku sangat suka kan kucing yg besar dan comel lagi gemuk dan montel serta tembam!

Cerita sal kucing ni.hmnn..kucing..dah melekat dalam diri aku.Orang kebiasaannya kalo melatah siap cakap
'Oh makk kauu masoK longkang!!' atw pun 'ohhhH!! p*** kau kuyakk!!' atw pon 'ohhhhhh B**** kuda besar!!' ok ayat sensetif..malahan selalu aku dengar.x kira umur ataw jantina.ada-ada jak la kn?
kalo aku lain seket,aku melatah ntahh la..tdak taw mau ckap apa..ni sbb dulu aku ejek2 kawan aku Fauziah la nih time aku still nakal2 d SMKA Tun Said dulu..aku olok dia melatah "miow!!" tgok lahh sekarang?apa jadi..
masi melekat gi sama aku miow nih.ahahahahha..
aku kadang2 kalo tgok baby yg comel  aku ter,ulang semula.. TER panggil dorg miow..
dahh bukan aku sengaja,ntah la knapa..maybe sbb diorang cute cam kucing aku nmpak??
hahaha..pelik mata aku.Ada luar biasa di situ..anananana!
Hari 2 aku p rumah Mazuin ada anak buahnya..Aliff..aku terpanggil miow,x sengaja ya kak..cmel kuling..
hahahah http://www.emocutez.com



kehh stakat i2 cerita aku..


paipai

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...