Friday, October 29, 2010

purak-purak sija bahh

BEGITU LAHH
BEGINI LAHH..

http://www.emocutez.com
aahhhhh..mau cita sket..
kebelakangan ni ada orang analysis status aku,
fb lahh,ym la..
suka ati aku la bah apa aku mau tulis..
deal kn?ko ingat..
dulu LU jgak bilang sama GUA
jangan itu jangan ini..
ok FINE.aku ikut..
tapi ko plak buat.
aku memang paling pantang dalam hidup aku
kalo orang taw cakap ja but dia sndiri wat
wat da hell man..
next time don't talking gibberish
before you making a desicions..
think wisely if u can't keep what u have said!
aku xkan mula klo ko p x mula p like status aku tuh..
I am still in a piss off mode*
http://www.emocutez.com
arggghhhhh!!!
ndak ska aku begini nihh
taik towl


ok..jom kita p len story pulak..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
my mom called me this morning.again.
kasi bangun solat sbuh.Thanks mama.
mama tnya ok nda? I said,"no"
leher sakit,xda suara sda ni.
kalah suara ayam berak kapur..
adik laki aku c abang balek rumah gak,
sakit rupa dia.samalah kami.
sakit tongsel.tp dia nmpak mcm truk jak.
BENGKAK.hati2 ko abang,nanti kena kanser leher..
nauzubillah!!!
bah,sama2 la kita abang.ko bgus2 jak d sana.
ko la abang n adik kesayangan aku.
aku ndak mau org lain.hahahah emo*

cakap sal adik2 ni.
aku memang geli mau beradik2 angkat..
seriously.this is not a joke.even orang ada abang2 kakak2 angkat ka,aq rasa lain macam.adik or kakak or abang d rumah ndak terjaga..ada hati mau ambik angkat2?(kalo aku la)haha.
..klo aku seriusly,memang aku x suka.hahaha
kin geli jak kalo aku...ndak kecukupan adik-beradik ka?.
klo aku cukup sda.no need to have it.
love my family =)
kamu,tiada galang gantinya bagi hidupku.


ooooo...ooooooo...
trus aku rasa mcm mau mnyanyi plak ^___^
http://www.emocutez.com




.
.
.
.
.








oit!sejuknya sini! + lahh leher nihh!
grrr~http://www.emocutez.com













paipai
http://www.emocutez.com

2 orang baik hati:

tikatika said...

uuuu...
semoga sapat sembuh ya besarrr..:)
yang pasal adik dan abang angkat tu aku stujuh!!stujuh bangett!!
hahahha

Siti Syakirah Saidi said...

tarima kasih tikaa..XD
lama lagi nihh mau sembuh..ndak sanggup aku bukak mulut bercakap.hahaa..yessh!ada kwan sukung..muahaha

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...