Wednesday, October 27, 2010

selamat pagi dunia

Alhamdulillah
Pagi ni aku bangun subuh,siap mama aku call lagi 
suru bangun.nahh kamu ada?xda kn?hahahah
Hari ni exam aku pown bermula
BEL311.Subjek English.
Looks like from now on,aku nak bajet2 jadi 
urang putih la..
since the exam paper will start on
2pm..so looks like I have 8 hours left to study on my paper.
Tapi aku bercadang mau tidur nih,ndak cukup tdur aku sayang geng.
Ok sudah la.Penat aku mau cakap bhasa Johnny Deep ni.wuhuu.
Ok aku mau cakap
Good Luck 2 all my fren yg ambek paper nihh
jgan lupa kongsi2 jwapan ngan aku.
http://www.emocutez.com
okeh pasni aku sambung tdur,then ntah 
jam berapa mau bangun balik.huh?
biar.jangan kasi belama bilang chess.
hahahaha~

naseb paper nih boleh tengok kamus.ni yg aku suka ni

okeh jom layan gambar!
zasss



tym pergi pantai ums*

mulut penuh sandwich.apa aku tahu.bantai joo.


okeh.pilih mana yang mau di pinang berkenan

shal faida

ari

yati

3 dara pingit-pingit-an

adik yati.lpa la plak nama 


bah ni my bestie.sendiri mau pikir la nama dia.hahaha

okeh ntah apa yg riangnya d sana






okeh,begitu lah kisahnya~habis~
jangan kasi belama..habis betri laptopku.

naseb paper nih boleh tengok kamus.ni yg aku suka ni

http://www.emocutez.com 

4 orang baik hati:

tikatika said...

uwuuuuuuuuuuuuu....
selamat menduduki peperiksaan besarrr!
sayang awak!

pantai ums?oh..dekat ums tu kan..hahhaha

Siti Syakirah Saidi said...

wuhuuuaaa~~terima kasehh tika!! XD
yahh pantai ums..santekk tapi ada plak sampah.hahaha

diana said...

ni apehal pakat pakai tudung senget2 ni..
memang dah plan pakai gitu ye..
hehe,,
ape pun comel la gambo
mulut penuh sandwich tu..
hehe

Siti Syakirah Saidi said...

hahhaa kak x la..kena tiup angin..hehehehee..
mulut full pown tangkap gmbr jg.hahah

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...