Saturday, November 20, 2010

Mintywhite





Salam.n selamat pagi.huh.aku ni tunggu air bah
Mana bah air ni?lama sda aku tunggu.adui.harap2 ko ada.
Nnti aku cek.cehh. aku ni sdang try-try bah.aku nmpak c Tika pnya tulisan cantik,aku pown mau jugak!(pengikut).Okeh.mari aku perkenalkan.Ni la tulisan yg aku suka skrg ni.
Namanya MANGA FREAK.mank freak pown tulisan ni,tp aku suka. :)
Macamana aku dapat tulisan ni?owh aku download la. Memula adik aku kasi jeles2 aku,dorg ada  tulisan katun2.aku pown mau itu.ehehhe.then aku ada ini.tadaaa!!semart kn??kn??
kasi iya bahh.dalam hati.heeee. :D korang pown download la nnti. .:)

Aku juga ada tulisan TRANSFORMER.


Resident evil afterlife
Walt Disney

Em,banyak lg sebenarnya.Casper,Finding Nemo.Owh banyak  lg sbnrnya^.^
kalau korang mau begini.u All bole lah download di

di mana bah 2 ar..aku lupa sda..emmm
di MINTYWHITE cuba kamu klik 2.
dapatkah.banyak sana.Jom la kita sama2 tukar p font yg best nih!ahahahkk3 ^^
wui gilak banyak la.p la kamu download!(mogos)
okehh..len kali kalo ada apa2 lagi saya share.klo x dpat wat bgtaw saya jak.mcmana 
mau wat :)






emm..aku baru sedar ni perkara tym aku on9 kat lappy
kakak aku.
cuma aku yg nampak tulisan ni.hahahahaa!!





0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...