Wednesday, November 24, 2010

PELIK TAPI BENAR

Assalamualaikumwarahmatullah kpd semua..wahhh.wat a relief..aku sangat bahagia..^__^ kamu bahagia ka?owh ada la 2 kn bahagia..ada jg x..aku sangat bahagia ni..akhirnya, wuuhu!habes jgak aku tgok

KOREA yg kakak aku bwak MY FAIR LADY..yahh.bengkak mata.siokww woo.ending pun best juga...paling la ya hero dia ni.harap2 aku jmpa org mcm Seo Dong Chan.
paling aku minat pada waktu ni!yahh,mgkin aku agak lmbat tgok ni crta.tapi biarla.Aku yg bahagia owh tgok crta gni ni.aigoo..begini la kalo gila..lgu blog pun lagu cita 2 jugak.kyahahaha .siok woo..eh brpa kali mau ckp siok ni r?hmnn..ntah..
nahh lepas ni dgr2 lagu ni cta jak la aku ni.ahhaa..sioknya..hmnn..wee~http://www.emocutez.com



hmnn..aku pun pelik,bukan eya jak.http://www.emocutez.com huhh *mngeluh
saya pun..saya taw la saya ni ndak mcm dulu lagi.lek la bahh..
ptut la kna blok,ingtkn ok da kita ni kawan..lek la,
i know u read this this..
maaf anda d terima.
aku pun ndak taw la jg knp.
tp ko sllu g2..hehehe.ok maybe aku ni jenis straight to da point sikit.
i2lah aku da kata aku ni jahat ndak percaya..hehee
ckap tembak jakk.ni terbalik sda nih.ko taw ka?
aiGoo..spttnya aku yg mntak maaf,tp aku mls ckp.haha!(ego)
okeh sni la aku mntak maaf..
maaflah yah slama kita perna berkawan beberpa bulan ni..dri akhir tahun seingt aku.http://www.emocutez.com
aisehh..at first aku pikir ko kwan ngan aku sbb maybe aku rpat ngan org yg 
ko crush.betul ka?kasi betul jak aku kalo aku silap. ^_^
mintak maaf la,sbb perna kuarkan bhasa kasar sama kau....haha!
nnti utang aku sama kau aku bayar la..
aku ingt 2..tunggu aku ada duit la..aku ni bukan nya kerja..klo keja,da aku gnti 2..
kekeke..hahaaha..apa2 pown.aku enjoy dulu kwan ngan kau mula2.
terima kasih  :)http://www.emocutez.com


Akhir sekali pesan aku,tabahkan diri jalani hidup ini senior!
Go~Go~Aja2 faighting!!mgkin aku ni bukan kwan ug baik.
bhasa pun kasar..ada yg bole trima ada yg x..
tp dri awalkan aku sda bgtaw aku ni x bagus,ko jak x caya.
go n find la ur true friends..
aisehhh..hehehe


Ok,akhir kata..thank u for being ma fren slama ni,biar pun smntara..
yalah bukannya siok pun brkwan ngan aku ni.apala aku ni..ndak sedar plak,haha
hahaa biar pun xda apa2 memory 2 keep thank u la..haha!jgan nangis2x rr..kekeke
nice 2 know u :)
take it easy  http://www.emocutez.com













3 orang baik hati:

Amanda Sasha said...

ouh sayangkue endut.sepa buat kaw ni?maw aku tolong cubit dia??geget pun ok juga.kaw ok ka?alalala jgn sedih2 bha.aq kan ada.senyum sikit supaya kecomelan mu terserlah miahahaha.tengok aku senyum C= comel kan?heee

Siti Syakirah Saidi said...

hhaha ok bahhh nahh aku snyum ni :D
snyum nmpak gigi lg comel jg kn?ahaa;D
haha.ko tlong geget jak la yahh.
tp jgn gigit tul taw!

Zahariah Mastar said...

sabar freeenn...hehe..ok bh kita kn..

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...