Friday, December 24, 2010

200 Blog mencari Harta Karun









Wah!salam semua..segmen ni best!haha.cari harta karun,tapi sbnarnya bukan harta karun yg di carik.hehehe..ok lahh jomm kita mula.soalan ni kena kumpul sampai soalan 5.huuu




2.200 Blog mencari harta Karun! klik




3.masukkan semua jawapan
Soalan 1
sepatutnya hari nih hari yang gembira buat aku.. untuk meluangkan masa dengan keluarga tersayang.. walaupun tak selalu menyebut, hati ini sentiasa katakan sayang.. mana mungkin aku membenci mereka yang telah bersama2 dengan aku selama hari ni... 
nama bagi pemilik entry ini:
Jwapan:Misz Nana




Soalan 2

berikan nama pemilik blog,URL dan tajuk entry terakhirnya


Jwapan:pemilik blog=Nur Iqlima / Cekgu Ima
Tajuk entry terakhir: 200 Blog !


Soalan 3

" GADIS NAKAL "
  Berikan nama Blogger ini dan URL

Nama Blogger:Mizz Farah








Soalan 4




soalan : Blog ni ada buat satu bisnis ... Apakah bisnis yang dibuat olehnya ? Berikan url blog ini .. 
jawapan:Bisnes Ikan Keli,Ikan Keli Berempah Resepi Rempah Warisan
            URL:http://matkeli1000.blogspot.com/




Soalan 5






RASA RASA KORANGLAH KAN .. BERAPA RAMAIKAH YANG AKAN HANTAR JAWAPAN MEREKA NANTI .. TAK KIRA BETUL ATAU SALAH ??  HANYA NAK JUMLAHNYA SAJA 






Jwapan:lebihh kurangg 285 blogger akan hantar penyertaan :) haha..
err..terlebih bnyak ni...huhu










Pada pendapat saya,Segmen 200 Blogger mncari Harta Karun ni best,haha sbb semua blogger dapat blogwalking 2k cari jawapan.di samping tue dpat tmbah kenalan.hehe..If jalan-jalan ke mana2 blog pown dapat nmpak yg semua sdg mncari jawapan,haha memang best!Soalan nya pown ermm..kira mencabar,licik sikit(sikit jew) hehe.sekali tgok betul2 rpanya ada 'hint' dekat soalan tue..dan jwpn boleh di jumpai dekat entry yg ada banyak list blog tue.segmen ni kira mencabar.memang mencabar!sehingga tercabar sya menjawabnya! ^_^.sbb kna tunggu soalan 1,2,3,4, dri tgah hari sampailah mlm  dekat2 jam 10.30pm bru lah soalan 5 muncul.soalan 5 pun aku tunggu2 dri tadi jgak jam 8 lebih.hehe.Segmen n telah mewujudkan persaingan yg sihat di kalangan blogger-blogger yg sedia ada dalam dunia blogger yg memang seronok ni.Segmen ni best sbb dpat u'p'kan traffic orang-orang yg join Segmen Abg Ben ni.semoga Abg Ben A. dapat membuat pelbagai lagi segmen yg menarik yg menarik minat org tuk join segmen tue ;)

7 orang baik hati:

miya said...

hmm.. tak habis2 segmen BA ni ya. selamat menjoinkan diri!!

entri baru:
buat blog semata-mata nak hentam orang

Miss Yaty said...

gudluck..hihi....penat join segmen ben sebab makin mencabar...hihi

Mr. Swift said...
This comment has been removed by the author.
Neena J said...

hey,
singgah dari contest..
tahniah :)

Cik Kira said...

haii! selamat dtg! tq =^__^=

DiaUmaiNiNaz said...

gud luck

Anonymous said...

I love chuffedsyakirah.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...