Saturday, December 11, 2010

adakah patut ayu kata aku pegi b3r@q!??hahah


Assalamualaikumwaramatullah :)




Sabah hujan lebat la..semenanjung apamcm?
harap ok :D

Tadi aku menghilang kan dri kejap 
x blas sms org n x lyan org d fb g2
jadi kawan aku si AYU
sembarang bah cakap aku pegi berak sbb 2 aku menghilang.
hahaha~
sebenarnya aq pergi annual diner
tmpt kerja bapa aku di Star City
makan2 dengan lahapnya ngan family aku semua..hohoho

tadi ada si Dira Af
makan punya makan.pas itu dia dtang menghiburkan kmi knonnya
heee.terhiburla jgak..
tapi klo sda makan jak d kpala 2 x la ingt dia sda

http://www.emocutez.com
best plak suara dia nyanyi,sekali tgok wow
mantap plak kn.sbb aq x mnat btul bah ngan dia ni.
dtg jak dia.org ramai2 dtg mau gmbr dia
artis la ktakan.
aku n kakak aku,kmi malas.
ndak mau d kata jakoon.hahah


sedap mkanannya.
ada obor2.haha!






apa2 pun jom!tgok picture bersama-sama sya bahh..
ehehehe






3 dara hangit pingitan.LOL
kakak,kecik,aku

adik aq n aku

 kakak n bapa trsyang :)


aq ngan adik aq si kecik
kami lapar.
"mna makanan ni arr" kata si kecik
kami comel kn!?? (perasan plak si tuan blog ni)

si abang n my mama

 mamaku yg comel baca buku.hohoho.


 diorang trip!ahhaha
kakak:"mana makanan ni r..lapar bahh aq"
kecik:"wanginya bunga ros yg layu ni..."
 
aaa..makan..minum..

 aaaa.sambil senyum2.LOL!
aq menang cabutan bertuahh!
hurray!!mula2 tym 2 aq makan.jadi aku x sedar.truskan makan.dan makan.mama aku kata nmbor 575! aku bantah.."755 bahh mama"
kataku.sekali owhH!betul2! aku pnya nmborlah!hahaha
bertuahnya aku dpat ni.haha.aku mau hamper tp dia bg ni?
ni apa?hair dryer.aku pun sda lama maw ada hair dryer.
terima kasih!free hair dryer tanpa guna uwang embak! ^_~
skrag ni rajin2 la aku kasi mandai kucing.pastu bole keringkan ngan menatang ni.hahaha(inilah tujuan sebenar aq mau hair dryer)

senyum cam siputtttt
adik aq ada jerawat! =.="
itulah.picit lagi!(marah)
walcome to faceBURUK yahh si abang
pesan aq:mw wjah yg halus.jgan sekali2 picit or kacau jerawat 
ko tuhh.mcm aku ni(tiba-tiba la pulak)*offside sda aku

 kakak,kecik,aq,abang..


dan..




kami adik beradik yg cute
hahaha blog aku ska ati aq maw kata apa kn..?ehehhe


kami lagi..pasti kmu bosan sda nmpak muka kmi kn?huaaa


adik aku yg eksaited betul mau dapat
cabutan bertuah tapi x dapat2..kakaknya yg dapat.
hihihihi 
http://www.emocutez.com


antara semua.pencuci mulut jugak sedap!
CHILLED HONEYDEW WITH SAGO






















okey.thats ol.^_^ len kali akan ku share lagi.ohhoho
memandangkan di Sabah ni ujan lebat,uhuk3..sejukk bahh
karan rumah pun mati.bila mau idup aq pun x taw la.
harap2 ko hidaup nanti.
ujan ni bagus.jgan sekali2 kita mengeluh kalau hari hujan
hujan itu membawa rezeki.
sebaik3nya kita berdoa pada Allah tym waktu2 bgn ni..
wassalam :D





3 orang baik hati:

Amanda Sasha said...

ooo ndak bwk2 aq mkn rrr!!! hahaha

luvfamili said...

wah
congrats yer
dpt hair dryer

Cik Kira said...

sepa suru ko x nembet!hahah:manda
hehe..trima kasihhh(sambul angguk2 kpla):cikMyen

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...