Friday, December 3, 2010

agak buzy konon

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.hehe,aku bg salam full jadi kamu jwab full jgak ok?




kebelakangan ni agak bzy yahh aku.bukan bz apa,hahaha!
bnyak org tempah(aisehhh mcm teror betul) tempah buat header,
jadi dengan hati yg ikhlas aku buatkan.biar pun biasa2 jak.sory yahh kpd yg aku tlong wat 2 klo x cantik..nnti aku buatkan lagi.(kesiokan plak aku buatkan org header.serius)..sbb dorg semua kwan2 aku yg aku syangi.hohohooh..ehh,lupa,kakak aku pon aku buatkan jgak biar pun dia x mau post apa2 d blog dia..LOL..dulu ada,but dia da remove..


Rumah aq skrg ni sangat lah tunggang-langgang sbb kna renovate.
sampai bilik sekali.jadi tidur tunggang langgang la aku umpama manusia x berpondok berumah.tapi yg bestnya~nnti dpat cat baru!
hurrayy~smua kna sponsor~


jadi kepada anda yg mahu kena sponsor secara FREE 2,buatlah rumah sebelah skolah yahh??hehe ;)







when you're single all you see is happy couples and when you're in a relationship all you see is happy singles

0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...