Tuesday, December 7, 2010

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh :)

Salam Maal Hijah yg ke 1432 hjrah d ucapkan kpd semua rakan blogger ~_^ yg mengenali dri ini mahu pun tdak,hehe..tahun baru..azam baru..semangat baru..yahh semangat baru.mohon maaf di pinta kepada yg perna termenyakiti hati,termakan,terminum,tertendang,terlanggar,terumpat,tercaci,termaki,terguris,terketawa,tersumpah,ternangiskan,tertipu,terbiar,dan segala TER-TER yg ada samada secara x sengaja ataw pon x sengaja..hehe eii banyaknya TER aku nihh..
tba tba keluar semangat aku maw blajar KPP(Kurikulum Pendidikan Pemandu) punya buku lah.ntah la aku ni..xm komputer aku ambik ari rabu ni.aku masih blur sebenarnya..snang ka tue r??d kpala aku ni cuma ituuu jak la..
KPP..KPP...tidur KPP..itu jak la.....makan KPP..minum KPP..huhhh
*mengeluh*


aku sangat takut gagal!haha~biar pun 2 cikgu sda kata dkat aku yg
aku pasti boleh sbb mak cik2 pun boleh lulus takkan aku x bole..dia bilang bg2..ntah.aku mcm ilang keprcyaan ngan dri sendri plak.mgkin d sbbkan bnyak perkara yg aku pikir.mmbuat aku duduk gelisah mmkirkan kpp i2..uhuuu~kan bgus bg jak aku lesen 2 trus x paya kpp
huaaaaaaaaa T________T sedihhhh..harap2 aku lulus la bahh..ee takutnya aku x dpat jwab..eee~Ya Allah,harap2 aku bole jawab..amin..
sda bapa ku struggle kasi hantar aku sana..jadi aku msti baca 2 buku btul2!!


Kalau di bandingkan buku KPP i2 dengan buku Marketing dan MAcroeconomy yg tebal 2,sng lagi buku KPP kn?ishh2..knp la aku takut sangat ni..aigoo..Yaa..sungguh aku sajuk2 nihh mau mnjwab nnti..ishh2..ni la ni.x dpat buang tabiat mls ni..aku mesti baca buku!biar pun ada kwan aku bilang konon tutup mata jak bole sda aku jwab,ndak aku percaya..ahahha..xkn ada kejayaan tanpa usaha..*ececcee* ahha~


okk salam maal hijrah semua! ^__^
sayang kamooo *_~
Doa kan aku k! :D hihihi

3 orang baik hati:

tiga sekawan said...

syaki follow blog aku yang baru ar mau dapat markah bah.. hehehee.. gtaw kawan2 ko yang lain... heheh

n salam maal hijrah.

Anonymous said...

relak jaaa,kpp bnda sng macam mkn aiskrim cik kira....

Cik Kira said...

iya bahh..lek la ni mcm mau mmpos plak aku rsa hohiiho

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...