Friday, December 3, 2010

BERAS BARU:ALEESYA RICE

~ASSALAMUALAIKUM~

pandai makan beras x?
beras apa yg selalu kamu makan?
sudah bosan dengan beras yg selalu anda makan d rumah?
di sini saya syorkan
Beras Aleesya
beras baru!!aku pun terkejut jgak ngan beras baru nih
sbb baru tahu pasal beras ni.
selalu makan nasi beras
Nasional la,Anggur la,Basmati la.
Rasanya sedap,enak,delicious,lazat ermm pa lagi?
aku da pernah try makan ni beras.rum8 aku bawakkan.
beras baru,jadi terhegeh2 la mau mkn*ececece*
actually beras ni beras keluaran family dia
Nama Aleesya sempena nama anak pak ciknya,kata my rum8 :)

tengok paketnya ada lmbang 1 Malaysia lg
jom lahh try beras bru..ngeee.. :D

Okeh kalu ada yg berminat,
cubit link nihh k?






4 orang baik hati:

dya adriza said...

wow.. mesti dia kaya ada kilang bers kan hehe. nama beras pun sangat comel!

nway, salam perkenlan ^^

HaNTwO said...

wowww 1st time dengar nama beras ni......

Cik Kira said...

dya:haii gak! ^_^ memang comel mcm empunya nama beras 2 jugak..hihi

han:aku pon 1st tym jg dgr :)

Kopocinue coffee said...

thanks dut2
ko promote g

=)

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...