Saturday, December 18, 2010

Bila bapa pon join tengok....

ops!bukan join tengok yg mengarut tuh ok?!jgan pkir mcm2
..nih kisah bapa aku..haha!
bila bapa pon join tengok Korea,dia sanggup balik KK-Kb hari isnin semata2 maw tgok Secret Garden!haha..lucu lah bapa aku.Suka plak dia tba2 ya tgok Secret Garden.Selama ni mana la dia layan Korea.
hari2 sukan,klo x sukan layan yg HBO,Cinemax n StarMovie serta Ceria(ini terpaksa dia tgok,sbb adik aku.HAHA)


Kisah mama aku plak,if tengok Korea sampai tak jadi belajar,makanya esok ada exam yg tuk guru 2.Nih kes tahun lalu.waktu aku masi blum masuk UiTm.waktu 2 Boys Over Flower masih HOTT d TV.Aku plak d salahkan sambil mama aku senyum2 kambing.alasan:sbb aku tgok korea yg best jadi x bole klo lpas episod.LOL! mama aku biasanya layan
cerita Indon.Teruatamanya Cahaya 2.aku pon naik bosan.Bila maw habis2?sudah siap 1 masaalah dtg lagi 1 masalah.adoiii..
pening aku,tapi tgok jugak..lagi 1..cerita Cinta Kirana tue.haha
aku x tgok sangat..sbb x minat..mcm buruk benar crtanya.jadi mls lya.haha. maybe sbb Nia Ramadani 2 kot? aku lagi suka tgok dia belakon watak jahat..hehehe..baik?mcm x ngam..hihih








p/s:apa2 pon masing2 punya pandangan tersendiri berdasarkan sesuatu movie..ahaha..bagi aku yg best Adnan Sempit dan Papadom.Baru hari 2 tgok Papadom semula dekat TV.sedih..nangis wooaa tgok 2 movie..syangi kuarga anda okei! :) T__T

2 orang baik hati:

Rahayu Takon said...

lucu2 bah ko nie kawan.. hahahah!!

Cik Kira said...

haha..luculahh kan ayu!?bpa aq bah lucu.. tadi kami makan2 d pantai :D

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...