Sunday, December 26, 2010

^.^da buat persiapan buka skola ni?

Assalamualaikum


waahh.xlama lagi bukak sekolah..klo bagi org cam saya,x lama lagi kelas mula. jadi klo mereka yg keja tu,jangan plak join sekali kata 'kelas maw mula' sbb korang kn da xda kelas lagi..keja dah..muahihuhaaa XD dan semestinya yg paling exited sekali pastilah adik2 yg ingin sahaja memasuki ke alam skolah menengah.erkk,korang excited ka juga??memandai jew aku.puiipuiii


okeh kejap aq kejap saya..aishh.haha.biarla..my style ;) okeh semua org da wat persiapan kew?pensel2 baru semua pen2 baru semua dah beli? dann yg paling penting buku sda beli kew?
hahaha.benda2 ni semua buat pengetahuan aq belum beli lahh ^^, ntah.aq mlas nak gerak kaki ni pegi mmbeli2 barang2 nih. sebenarnya stock sem lalu masi ada lagi..jdi x maw la aq beli pen2 lagi..jimat-cermat...selagi masi ada dakwat xyah beli..biar jak sampai habis dakwat
pastu terkinja2 pinjam pen org lain!hahaa


Buku aq lom beli.matilah klo xda buku..klo xda alamat conteng dkat tudung la aq nnti..aiyoooooo..hahaha.buku penting kena beli jugak! ^^, 
sabun cuci,sabun mandi,shampoo semua n keperluan diri kena beli.nnti x mandi aq dekat UiTM tuh.palis2!haha.apa2 pown buatla persediaan awal2 k semua.heeee :D


Sebut sal UiTM.wahh..aku da tolak twaran tuh.Tawaran?yahh tawaran dekat UiTM Dungun Terengganu dlam BM222.finance.sbb?ermm..aq nyatakan 1 jew la k?sbnarnya bnyak..tpi bg 1 jew.heheee..
http://www.emocutez.comsebab x disediakan tempat tinggal/penginapan..haha.benda ni patutnya urus dri dulu lagi.
fuhhh..xkan aq nak tinggal rmh kawan.hahaha~kwan dekat seberang sana pown xda,kn bagus if ada kawan yg bagi pinjam rumah free  ^___~ plishhhh plishhhhh?? puuii.gedik2 kejap*
nanti nanesss x berair mata aq if xda tempat tinggal.tinggal tepi pantai jew la sambil mkan2 lekor.hehe.ada sesiapa nak belanja lekor terengganu tak???^^


owkehh cukup.mesti korang tgok bola ni kn?haha.Go Malaysia~~~saya sokong kamoo dari jauuhhh hiihihttp://www.emocutez.com









9 orang baik hati:

CIK CIRA said...

good luck next sem...moga2 dpt AD ea...

aNnE said...

bola da menang..hehe..anne da tak skolah..haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

ohh..dapat uitm eh??sy study sana la :)

for degree mmgla xdpt kolej tp ade my classmate ngah cari housemate :)

zEri sAfEerA said...

hehe :D owh dapat utim dungun eyh.
sy org ganu. dekat jgk la dengan dungun 2. hehe :)

Cik Kira said...

@cik cira: hehe tQ dear ^_^ aminn lagi ;)

Cik Kira said...

anne:bestla..hahaha..kmi minggu depan da stat skola

Cik Kira said...

@nur SyafiqaH:yup.dpat dekat sana :D
owhh ur classmate cri housemate?waahh klo tahu awal2 tadi da aq trima twaran ni kot.:D
apa2 pown slamat study! go UiTM! ^_^

Cik Kira said...

@zeri:yupp Uitm dungun.tapi x jadi ke sana..heeee..btw,nice to meet u dear! ;)

Kopocinue coffee said...

nak ikut kitowang shopping d daiso ka?

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...