Friday, December 24, 2010

Dapat offer UiTM Dungun

ehem3..salam..selamat pagi.mcm besa la..mata masi blom ngantuk.ntah apa2 mata aq ni.
mak kata dunia aq ni dah trbalik.sbb pagi aq ialah malam. -____-' aq sokong mama aq,harap dapat ubah ;dunia; aq ni sebelum buka skola..erkk,bukan skola dah..U heee


back to da topic,okeh kwan-kawan aq kata aq dpat offer jgak mcm dorg dekat UiTM Dungun.
Dungun!Dungun itu d mana?? Dungun=Terengganu..wahhh!bestnya klo aq trima offer ni,confirm aq makan lekorrrrrrr ja sepanjang masa.hikhikhik(ktwa tergedik-gedik) si rum8 aq yg inform.
ru8 aq Cik Myen ada jgak blog. klo brani,terjah la blog dia.dia masi baru lagi dlm dunia blog ni,nnti aq tunjuk ajar ko arr.  :D


owkeh,berbalik kpd kes UiTM Dungun ni,rum8 aq bilang sama aq, aq dapat di Dungun tuk yg program fastrek ni.sebenarnya aq buka2 laman web uiTm tu,tuk tgok aq dapat dekat mana,sekali klik-cubit-gigit semua..x pandai kuar2.haha.jadi aq pasrah.acctually aq x maw pergi pun..x taw la.keras kakiku ini tuk aq langkahi ke sana ~_^


Kawan aq Nurul pon dapat kat Dungun,dia kta dia pegi kono if aq pegi sana.Nurul(harap ko baca ni) hehee..aq rsa aq x pergila..mama aq maw aq pergi..tapi aq...urghhhh..susa maw ckap bahh ni barang.ngini ka tu arr..klo bangkit isu ni d rmh..air mata la jawabnya T___T


haha.ok ni kwan aq yg kata aq dapat UiTM DUngun.aq blum nmpak lagi.haha..!!
klo aq pergi sana. bye-bye UiTM sabah..tapi aq x pegi..hehhee..nmpak lman web 2 pown x.
i2 tndanya x mau aq pergi la 2 kn?lucu jgak..mcm tahu2 jak UiTm ni aq x maw prgi.
huhuu.apa2 pown aq maw masuk maktab.Maktab mana2 ja la..yg Penting Maktab.haha.
aq tahu ini da kira lambat tuk masuk maktab.tapi slagi ada pluang 2,I need 2 grab it.




sekian.selamat pagi. :) assalamualaikum :)








haha,apa2 pown.be ur self!jgan cuba jadi orang lain,itu sda x betul tu.kita adalah diri kita sendiri.jujur dengan diri kita sendiri :) x perlu malu2.hihi







8 orang baik hati:

Nur Liyana said...

p la kak..rugi owh....cri pglmn sna plk...hehhe

Cik Kira said...

nana :') ntahh la nana....hmnnn

CakapBisa said...

pg ba kalau berani..:P

Kopocinue coffee said...

dut2x
x payah p lar
nanti degree br kita terjah kat sana

HaNTwO said...

huhuhu nape tak g?? meh paskan kat pokcik pasal pokcik nak blaja lagi :)

ahsfantasy24 said...

yewp, trust urself..
jdlh diri sndiri ^^,

Nordin said...

maktab la bagus. elaun rm430 setiap bulan, utk program persediaan. lps tu naik lg. tidak perlu pinjam ptptn. keluar saja keja mmg konfem dpt

Ujang9897 said...

tahniah k....caiyok2

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...