Sunday, December 26, 2010

got to go

salam semua.hari ni hari malas.tapi ku gagahi jugak kaki ni,ehh bukan kaki,tangan tuk potpetpotpet dekat blog ni.hehehe :D *merepek




hari dah petang,truss tringat dekat Eya dan Edut..dua2 saudara aq..hahaha.bagi pinjam novel.da janji ngan dorg hari tu,maw kasi pinjam nobel.jadi pandai janji pandai2 la tunaikan.
pandai cakap pandai2 la maw ikut..jgan ckp jak tahu,tapi wat jugak..-___-" jadi kenaah aq jalan-jalan pegi kg.Pangkalan Abai ni utk mengabaikan babaikan novel ksyangan aq..hek3




hahaa(ktwa tba-tba)~paling x suka la aq org tahu ckp jak.tapi sendri buat.haha. 1 contoh..ada kwan aq dekat skola lama dulu.well pengawas lah kn..pengawas asrama..hohoo..dulu dekat skolah,di larang kawin kapel-kapel api ni.HARAM!kena nanti olehh cikgu kami cikGu Hamzah.hahaha.
pernah dulu senior kami kna kasi kawin dekat perhimpunan.hahaha!lawakk!! dua-dua aq kenal.
yg pempuan tuh bekas kwan aq dekat skola dulu,cuma dia mcm umur kakak aq,tua setahun.Di pendekkan kisah.mereka di kahwinkan olok2(ni cerita senior dekat aq,aq hanya mampu terbahak-bahak mndengar crta)
okeh2 cerita si folan ni balik.dia bagi cerita2 dekat kami d depan semua if ada perhimpunan asrama ka..siap kata..jgan kapel2..hahaha~sekali dia??owkehh no komen lahh..taw2 la..tahu ckp jak..haha..sejak hari 2..mcm aq x suka la ngan dia ni..ish..perna jgak dia ksi nangis aq dlu dekat klas.agak2 la sister if hantak2 meja.bidak bahh perangai bg2 tuhh.apa ko ingt ko sangat kuat la hantak2 meja?aq x pernah hantak2 meja.ko seja...dan kami hanya mampu nelihat kehairanan ngan sikapmu wahai si dot dot...hehehe






okehh tue jak la.haha.apa2 pun yg kita lakukan,mestilah disertai dengan niat yg betul.
dan berpegang dengan kata2..kan lebih baik?hihihi..




ok  GOT TO GO

4 orang baik hati:

Woofer Storm said...

cik kira:slalu sngt stiap ada entry,ada ayat ni"tau ckp ja,tpi sndri buat jga.. kalo tak slp,ada juga diselitkan dlm entry sblum ni...

CIK CIRA said...

betul2...cakap jgn tak serupa bikin =)

Cik Kira said...

woofer:ya kaa??x taw plak aq..tahu lagi plak awak ya?huuuuu entry mna 1?
mmg peka la awak ni :D

cik cira: hahaa..iyaa..:D

aNnE said...

hmm betoi..pape yg kte wat kne sertakan niat yang betoi..hehe

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...