Friday, December 24, 2010

Hari ni hari BW sampai puas kn?

assalamualaikum semua..fuhh* akhirnya selesai gak segmen abg BA tue,yg 200 Blog mencari Harta Karun.jadi selesailah..iya selesailah suda..heheh :D soalan semua da terjawab..hehe..
hmnn aq pon trtnya2 gak asal aq semangat gila join segmen tue?owhh sbbnya skrg kan cuti so xda apa2 maw d buat.bosan.maw kata fisbuk tu..adehh,cda contest ataw segmen pun dekat sana,paling-paling pun 'like' sapa paling bnyak 'like' dia menang..haha!kn kn? so join la segmen yg beshh ni .heee..trus trasa diri mcm kembali ke zaman kanak-kanak plak,mencari harta karun..tapi dekat dunia betul la bukan dunia maya.




hari ni aq jalan2 dekat Nuff aq,hari ni ja banyak org terjah blog aq..haha..aq taw tu.korang maw carik jawpan kn? (^^,) hehe..jwapan xda dekat blog aq yg serba kurang-kureng ni.hehe 
apa-apa pun aq nmpak semua org enjoy BW hari ni.BW sampai puas mncari jawapan.semoga korang berjaya mencari jawapan dan menang yew kwan2.hehe..smoga dpt mngeratkan ukhuwah yah semua :D






http://www.emocutez.com

1 cerita,ini untuk suka-suki-aku-baca-sorang,if korang maw baca jgak..berusahalah lahh ya..adikakusikecikdaondiapunyanomborphone.yes!fromnowonbolelahsayasmsdiaselalu.diabaruhabisspm.soxdbnarkanpganghandphone.tadiakutOpupkandia.kesian,xdakredit ;p dulupondiamanangertipeganghandphone.lucu.adaduluhandphonebunyidiaberia-iamawsambut,sekalixtahuplakdiamawtekandekatmana.haha.sekarangdiadaadaphone.jganbuta-butaITlagiyahadikku.harapkamudapatkeputusanspmyanggempak! :D






dats All..dadaaaa :D 


sebelum itu,cuaca di sini (sabah) hujan..

4 orang baik hati:

Rosley Aries said...

best kan segmen abg ben..
nnti aq nak join...
huhu
gud luck ya adik koe kira...
aq bila koe nak top up kan???

Cik Kira said...

best.semua best..tpi x sempat join ke semus sekali..ni kali ja dpat join..len kali x tawla..
top upkan ko?haha..no komen.

syira aka sepatu hijau said...

salam

fuh lega dah selesai semuanya..

kalau tak memang habuk la :)

Cik Kira said...

walaikumsalam.hahaha..nasib da habis..lega rasanya..:)

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...