Monday, December 13, 2010

jenjalan rumah besties!


salam kpd semua kawan-kawan yg membaca,terbaca n x mmbaca
eheee
http://www.emocutez.com







tba-tba aku semangat wat entry.wat entry mstila ada idea.mengarut pun jadila bah kn.entry jg namanya :) entry aku kali ni kisah tentang 4 sahabat yg berjalan-jalan menaiki Viva putih ke rumah si sahabat yg 1 lagi...nuuunnnnnnnn jauh d sebalik bukit..!


Alkisah sorg sahabat menelefon sorang sahabat lagi.aishh..ok direct to da point la..c Rhona 1 of my bestirs call aku.then aku maw p rumah dia.lama sda niat d hati maw p rumah dia sejak dia kata kat aku rumah dia sda ada d KB(kota belud) sbb dulu rumah dia d KM (kota Marudu)..then aku tnya punya tnya kat dia.ok aku maw g rumah dia.rumah dia d Tambulion.



Jadi dengan i2 aku pon mengajak lagi 2 ehh 3 org rakan karib ku..
Ajie,Tika, n Ildah..jadi selepas dapat permission big boss(bapa aku n mama aku) ok aku start enjin keta..jalan pegi kg Labuan.
kampung labuan tym 2,banjir..dngn kta lain..baru reda selepas d landa banjir..rumah c Tika banjir.paras dada ya..best plak 2 klo aku banjir.dapat berenang2 bg2..btul kn?! heee ^0^


pastu aq ambik ildah.Ajie join jg.broommm brooommmm broomm..sampai Taman Nikmat.pastu Ajie drive.aku xda lesen P or L
jdi x bole sesuka ati bawak kereta(cehhh!ckp jak lebih..=.=") ajie drive sbb dia ada lesen P sda.x lama lagi lesen competent.

akhirnya sampai rmh Rhona.memula sikit lagi mau sesat.(iya ka iya?) pas rhona tunjuk arah situuu siinii...(direction rumah nya)
fuuhhh!kami pon sampai.punyalah rumah Rhona....!!CANTEEEKKK!
rumah idaman kalbu.tinggal simpan swimming pool jak lagi.bru la grand nmanya..dui lebih*


http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

Rumah rhona cantik.ada mcm2 kaler.hijau lumut,hijau,biru,kuning gelap,kuning cair,purple..wow.bestnya..then pas crta2 ktawa..minum2 n makan biskuat.almaklumlah..sda lama gilak x jumpa.jmpa pun hari 2 d kepci.Rhona sllu gak bwak aku kuar 1b.aku d uitm dia d ums.tp sbb masalah keuwangan,aku x jadi pegi..
T___T.pastu kami pulang.maw bergmbar.tp pon aku rosak.so guna pon ajie n tika yg canggih 2.pastu balikk..
habis crta....hohoh.aku sllu maw upload pic,but xda pict la..aduiiinaa..eik lpa.Rhona ada kucing comel nama dia Garo-Garo
meoowww~~ (=^.^=)



tadaaa
next tym cta lagi...suka berkawan ngan kamu semua!


jom tgok pict ni



si pak cik Brad Pitt

filem dlu2 la konon.
tapi apa kapal 2 wat sana?
LOL


4 orang baik hati:

kaichou pina said...

haha ha nda silp ak mvie troy ni..haha..iya ada pla tu kapal sna..haaa

Zahariah said...

ui...rhona tgl d mna?

Cik Kira said...

kakak: ha!troy plak kn?ahhaha 2 la aku simpan 'dulu2' dulu konon sana.hak3

eya: rhona tinggal d kb suda..d tambulion,bah taw sda rmh dia..nnti jalan2 la kita ramai2 raya sana.heeekk

Zahariah said...

haha..bh..bwa aku lau kamu jalan2...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...