Tuesday, December 14, 2010

klo korang x dapat tdur korang buat apa spya trlelap?

hai aku x dapat tdur.dan kemudian aku bangun mnuju lappy aku.then taip itu ini.ikut suka aku,ikut hati aku.heee




bgini la aku.maybe aku ada penyakit tak-dapat-tdur -malam
nih kan.x taw la aku..kesian..
http://www.emocutez.com




okeh.orang ataw manusia pasti mcm2 dorg buatkan spaya bole trlelap.
siksa waa x dapat tdur nih. ada yg makan,spaya rasa kenyang dan pastu tdur.ada yg nyanyi2..ada ketawa2.ada kira2 kambing..erkk..what!?kambing?  a ahh kambing..klo tgok katun kebanyakannya syorkan kira kambing biri2 yg lompat pagar.LOL.
x kan la maw angkut tilam n katil pegi tengah Farm pSTu kira kambing sekor sekor lompat pagar.duiii klo ada yg kut saranan ni x taw la weeh.kna panggil doremon tuk keluarkan alat ni..hehehe..
ada yg mnum nescafe x?minum la..confirm x dapat tdur punya..=,="




aku.kalo aku x dapat tdur aku simpan tangan aku bawah bantal.sbb?panas..mlm kn,sejuk jadi smpan bwah bantal panas la ia kurasakan.
selain 2,aku goyang2kan kaki aq.lantakla kan kaki mana 1.goyang2..lama2 trlelap.sbb rsa mcm trbuai2 mcm zaman baby dulu2..*ececece* prasan baby..phuihphuih..:p haahaha




senang crta mcm2 la kan cara orang buat spaya trlelap.lain org lain cara..kalo korang apamacm?kalo kamu x dapat tdur apa yg kamu buat spaya trlelap??-need pandangan- hohoho


sweet dream kpada yg sda trlelap 2...zzzzzzzz







1 orang baik hati:

Zulkifly Omar said...

aku paksa diri.. peluk ja bantal terus ngantuk

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...