Thursday, December 23, 2010





Ku pejamkan mata,kubayangkan cinta,Indahkah rupanya?Harumkah baunya??Ku dongak ke langit,ku lihat bintang di sana,Ku pandang kelam malam,ku nampak sang kunang-kunang,apakah bezanya mereka?sedang keduanya membuktikan kebesaran-Nya,Ku renung sang rembulan,ku lukis wajahnya di sana,Benarkah dia tercipta untukku?,Adakah aku di cipta untuknya?Ku selami hati sendiri,Ku temui rahsianya di situ  :)  



sering hati ini bertanya,tertanya..bagaimanakah cinta?biar tidak pernah ku rasa,akan datang pasti ia tiba.
assalamualikum semua! ^_~ hehe..jiwang2 kejap d malam hari..bole kn?hehehe..ni semua penangan novel la ni.
http://www.emocutez.comlucu plak rsanya.pasni sambung baca Mikhail lagi.fuhhhhh* (^^,) wokeh,sebenarnya ayat d atas aq petik-petik gitar dari Berbunga Kasih..apa2 pun..cinta kepada Allah adalah cinta yg paling agung :) jgan kita lupa itu..kerana xdak akan ada penyesalan jika kita mencintai-Nya^_~..

Kepada Eya dan Edut,(ceeeh,mcm edut bca blog aq yg x seberapa ni kn?) hehe
insyaAllah bisuk,or lusa akan ku tunaikan janji2 manisku----> Kasi pinjam korang novel! heehe..hmn..sda aku pikir2,aq akan kasi pinjam ko ammm,Cinta Kau dan Aku,Cinta Untukmu,Berbunga Kasih,Lafazkan Kalimah Cintamu,Yang sebenarnya,Kau yg Satu..
sbnarnya maw kasi pinjam juga Anugerah Cinta..1 komen aq..best!haha..x taw la kamu.
harap korang enjoy baca novel yg aq bagi pinjam ni..^__^

dan yg penting jangan berebut2 ok!?hihihi^^




Cuti ni kena manfaatkan dengan benda2 yg berfaedah..adakah baca novel berfaedah?? :D


7 orang baik hati:

ahsfantasy24 said...

mikhail mmg best..!
pmbnuhan ats dndam :)

zEri sAfEerA said...

waaahhh,,, sy br je lpas bc novel cinta kau dan aku. lawak, sedih, bhgia. sume ade :)

Cik Kira said...

ahsfantasy: memang best!berdebar2 jg baca,mcm tgok movie pon ada.heee

Zeri: best kan!?sangat lahhh bestt!
semua prasaan ada klo bca buku 2. :)

mE said...

ehe..kita sama la hantu novel...
agak2 ada tak nobel untuk novel??mcm sama kan...ngeee

mE said...

ehe..kita sama la hantu novel...
agak2 ada tak nobel untuk novel??mcm sama kan...ngeee

mE said...

ehe..kita sama hantu novel...agak2 ada award nobel tak untuk novel??nak sama kan...ngee

Cik Kira said...

ntah la..haha~mugkin ada..hik3..
novel ni best 2 la kita jd hantu..heee

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...