Thursday, December 16, 2010

L.O.V.E. Award from senior Samizul!


assalamualaikumwarahmatullah
.kali ni CK dapat Award from senior dekat skolah 
mnengah dulu.ehhehe 
tq kpada senior Samizul atas awardnya donk! :D






terima kasih..aishh x habis2 terima kasih aku kn?huhu...xpa la..baek jg brtrima kasih balik2 ni. :)
Okehh dapat award nih then kena jawab soalan2.huhuu..jom jawab soalan L.O.V.E. : C.I.N.T.A. ka iya??
aku pon x taw la maw jawab apa sebenarnya??.hahah~~




1. SIAPA ORANG YANG PALING KORANG SAYANG?
Tuhan kita,Allah.Pesuruhnya..Nabi Muhammad serta Ibu bapa aku dan keluarga serta rakan2 terdekat n terapat :)



2. KENAPA KORANG SAYANG ORANG YANG KORANG SAYANG TUE?
kerna..org yg saya sayang itu sayang saya jugak :) *terharu weehh :') kn??http://www.emocutez.com





3. Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang, tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan.


errr..sbnarnya saya ni susah maw sebut perkataan sayang..x keluar dek mulut,tapi hati saya memang sygkan mereka semua :D  sbb 2 la..susah aku ckp syg..ahhaha..cukup hati dan perbuatan berkata-kata ! :D


"saya sayang betul sama kamu..hope kamu syg saya jgak" 





4. Lepas tue,korang tag kat 15 orang blogger untuk sampaikan salam kasih sayang korang tue =)
owhh wokehh..ahahha~tag sbb x taw sapa nak d tag.hahaha..bg kpada mereka yg berhak di sayangi :D hehe






1.Amanda Sabariah
2.Nurul Hidayu
3.Myen
4.Dian
5.Mahsidi
6.HANTWO
7.Zulkifly
8.Manja
9.Dyg
10.kakak
11.amirah yusof
12.nurul hidayah numan
13.tika ripin
14.ildah nahur 
15.rahayu takon
16.wuper




owkehh!enjoy ur day! n have fun with dis award! :D


10 orang baik hati:

Woofer Storm said...

aku nda disyg tau^^ ermmm congrat Kira

Cik Kira said...
This comment has been removed by the author.
Cik Kira said...

ahaa~tQ! nasir

dyg said...

waa..tenkiu2..laju ja ni aku ambik award.haha...
nda malunya aku...hee

Cik Kira said...

ahahh~lutcu..ahahah!(trhibur sama dyg)

achie: next tym aq bg award la klo ada..yg ni x dpat bg..:)

Rahayu Takon said...

yeah3!!!!
aku syg ko juga.. hekhek..

secretcydayu said...

wow
aq d sayang jgk
hahaha
makasi :)

MyNameisNurul said...

hehe..thank u kak.. :)

HaNTwO said...

mekacih ye :)

MaHsidi MoHd SaidiN said...

tQ...

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...