Monday, December 13, 2010

makan malamku :)




Wahaaa
Makan malam ku sedap

Maggi Kari
+
Telur
+
Sosej goring
+
Kubis cincang
+
Lada Thailand



Dan aku masi kenyang
Alhamdulillah
.Sedapnya.
Terima Kasih kpd Allah Maha pemberi Rezeki
Kerana mmberiku dan kuargaku rezki : )
Owh tadi makan sambil dengar2 nasyid yg ada dlm lappy aku ni.
Siok apa kn dengar nasyid ?haaha..lain org lain taste kn..tp smua lagu aku layan bah :D
Klo aku n room8 aku ‘Menanti Di Barzakh’ mnjadi pilihan kami.aisehhh ;D
Kan Cik Myen?hihi ^_^
Ahahhaha~i2 pon lpas dia dgr aku nyanyi2 mcm org gila sorg2 nih lagu d meja blajar d blik.
Kebanyakan lagu nasyid aku ni aku dpat dri org
Dan rata-rata semua nasyid aku dapat dri si Azan
Dulu ntah bila dia offer dri bagi aku lagu nasyid dia
Hehe :D thank u la fren..biar ko x baca ni haha,aku maw
tulis jgak..nnti kasi knal la aku lagu nasyid banyak2 arr.! :D
Menanti di Barzakh pun ahah~trima kasihla
Klo x kamu bawa lagu 2 dulu,x la aku taw kwujudan lagu 2
Best dgr lagu nasyid,buat kita ingt sama pencipta kita :-)
Hohohooo ^0^
Ehehee
Ehehehe
Eheeheheheh
*tersengih2*
Tadaaa semuaa! ^__~








0 orang baik hati:

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...