Sunday, December 19, 2010

Perkara yg best kalo ada zombi

Sedang aq tgah tgok crita zombi yg best ni (The Walking Dead) tba-tba minda ligat berfikir
apamacam la dunia ni if betul-betul la ada zombi kan??
haishh apasal mamat korea dlm crta ni kna culik!haisshh sempat lagi kna culik=.=".
tekanan aq dowhh..(bercerta tntang zombi yg aq tgok nih)..klo dunia ni ada zombi.ada perkara yg best ada jgak yg x bestnya


Yang Bestnya
1.Dapat curik kereta branded
2.Makanan free contoh,makanan kering bole dpat scra free(kedai2 dah kosong..so its free for u to grab anything!) 
3.Dapat sentuh senjata api.(d sbbkan semangat survive tu sangat KUAT,jadi xkan teragak2 untuk sentuh 2 senjata.if aq pon aq akan sentuh pnya.tembak zombi i2 satu persatu)






Yang x bestnya
1.Zombi yg kelaparan,tergengsot2,2 pasti akan kejar kita.sbb daging kita sedap(if hidup la)HAHA,,
2.Kalau peluru habis kena lari laju2 sampai tercungap2..sapa pelari dekat skolahnya dulu..okeh..confirm survive ni.hehe :P
3.kena cari zon selamat.masalahnya di mana??






hmnn..apa lagi arr..ini jak bah aq terfikir..hahaha
lalalalalalala~~~

4 orang baik hati:

Pencacai Alim said...

hantu kak limah pulang rumah...

Cik Kira said...

aq belum tgok la cita 2..waahh dgr2 best..bila la aku berkesempatan tgok 2..huihhh

Cik Tom said...

hehhe...best ker ade zombi..cik tom takut..huhu

cik kira..thanks bg cdgn tue ye..tp cik tom wat plhn utk plh www.ciktom.com..sbb lg mesra seo..

Cik Kira said...

hai cik tom ^_^ sama-sama..it's just cadangan jew..hehe
haha..sbnrnya x best if ada zombi ni..takut ja bnyak..
tapi mcm best plak if dapat selamatkn dri dri trkena virus..hihi(pikiran nakal)

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...