Thursday, December 2, 2010

sedap bahh kn?ngee :)

.assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.


بسم االله الرحمن الرحيم

apa-apa pun jgan kita lupa 
baca basmalah yahh



kebelakangan ni,aku rasa sedap jak nasi aku,lauk pauk sedap..
wuuhuu..aku kesedapan yahh~makanan sungguh sedap,tidak kiralah hangus ka,separuh msak ka..umm,aku bantai jak..coz aku mkan ngan benda nihhh,tada!!errrkkk..x jgak la suprise..hehehe..
untuk pengetahuan,aku jrg mkn mayo.tba2 terdetik ati mau mkan..sbb sangat la sedap..first waktu makan barang ni,waktu jalan2 p blik shal.nmpak benda ni d lantai.waktu 2 c nadia offer makan jagung.bah makan la.sda org offer,jgan d tolak.then makan bersama jagung..sedap.ahhaha





inilah
lady's choice sos salad
coleslow
owhhh~sedapnya~hidup~
jom beli nihh,d rmh aku sda habis..sbb kakak n adik aku 
pun suka jilat makan ni benda
em,sedap memang sedap..but,kalo hari2 makan..
x la terkata aku..layak suda badan aku join
Biggest Looser Asia 3 next year
mama aku ada pesan,jangan makan betul,but degil.
makan n makan..hmnn..x tahu la aku ni..http://www.emocutez.com
patut hantar jak aku d hutan.LOL.












ehhh aku ni,haishh blum g baca2 buku 2..okehh ni malam aku mau baca 2 buku drive sampai terlelap..takut aku kalo x dapat jwab ujian komputer nanti nahhh..eee..tiidakkkkkk!!http://www.emocutez.com aku x mau perkara ini berlaku~cikgu 2 kata senang ja.Babu2 pun bole jawab.
iya ka iya?nnti la kita tgok.hahaha..eran jg aku knp aku takut betul..LOL..okehh GTG..kpd yg sda ada lesen 2 or sdang mengambik lesen 2 contoh mcm eya,senang ka susa ujian komputer?hehehe ;)
doakan aku..^___^










http://www.emocutez.com  wajah2 struggle aku nanti






















5 orang baik hati:

Woofer Storm said...

mkn ngan burger baru sdp^^ hehe ujian kpp senang ja tu,ko kan pndai..tutup mata ja tuuuu..hehe

Zulkifly Omar said...

hahaha makan byk2.. jum gemuk sama2.. haha

Siti Syakirah Saidi said...

achie:baiklah ;j
zul:bahh mareee~~!!muahahaha

Anonymous said...

Ini cukup asalkan ada banyak di luar sana hanya menunggu kanan.

Anonymous said...

Anda menyelesaikan beberapa poin di sana. Saya melakukan pencarian dengan tema dan menemukan sebagian besar orang akan memiliki pendapat yang sama dengan blog Anda.

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...