Tuesday, December 21, 2010

Segmen Jom Berkenalan :)


klik banner ni untuk teroos ke blog Loqman Hakim :D

Thank u kepada Zoul yg baik hati kerana tlah mentag sya :)
toceee :D
jadi sya pon join la segmen ni :)
jom la kita join~

1)Buat Entry  bertajuk"SEGMEN  JOM BERKENALAN"(done)

2)Paste banner segmen jom berkenalan dalam entry anda(kalau nak letak kat sidebar pon takpe)..linkkan ke entry ni~(done)


3)Jawab 7 soalan berikut:

-Apakah status anda 
Owh status Cik Kira janda anak 3 single but not available
boleh kn g2?HAHA

-Ceritakan tentang diri anda  
(cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)
Asal:Sabah Negeri di Bawah Bayu
Study:UiTM Kota Kinabalu dlam Diploma In Banking(sem 3)
Anak ke-2 dri 5 org adik beradik
punya ibu dan bapa :D
sorg yg pandai gila-gila skit bila brtemu dgn yg gila-gila jgak
syg kwan2 saya 
suka myanyi,mmbaca n melukis :)



-Ceritakan tentang Blog anda
(promosi la sikit)
HAHA.okehh tntang blog sya ni.
Blog sya ni biasa jaa..simple
mula berblog sejak tahun lalu
berkonsepkan kaler Biru langit..eh,biru langit ka ni?
Blog simple2 jew,
Kira tlis about my personal life n apa2 yg sya rasa suka.
heee :D

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
Blog?dulu sya ingt dunia blog ni kecik2 jew,sekali tgok bole kalahkan 
fb!hikhik3 dunia blog best,sbb mcm2 kita boleh curahkan 
atasnyaa..umpama kain putih kita tulis2 kat snaa
semuaa bolehh! :D
but,ada batasnya jgn lupa itu :)


-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog
ermm..jgn putus asa.HEHE.
dunia blog ni besar,mcm2 ada kat dlmnya
Just enjoy ur self brblogging.sbb berblogging nihh best ^__^

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda
kenuikan?emm..unik ka blog sya ni yahh?
ermm.bole la uniknya..(prasan la plak)adusshh!
kadang2 Kira simpan pict2 kdg2 bercerita..ehhe

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
-------Tarik nafas dulu..excited kan jawab soklan ni..heheh)-----------
Haha.owkehh dah tarik nafas..fuhhhh* 
sya akan menulis blog ni bila2 sampai tua nyanyuk pon bole,but,kalo nyanyuk
bolehka lagi sya mnulis 2?
klo masi larat sya akan menulis kat blog sya yg x seberapa nie :)
InsyaAllah..selagi hayat di kandung badan..xkan ku berenti menulis..
aicehhhh! >.~
Impian saya dekat dunia blog ni..
emmmm..Semoga Dunia Blog Maju Jaya!
mari kita sama2 semua yahh kawan-kawan blogger semua
memeriahkan dunia blog! :)
dan harap2 blog dapat mengalahkan populariti FACEBOOKK
Fb x siok,kdg2 ja siok..knkn?


4)Tagged 4 orang rakan blogger anda(jangan lupa ingatkan dorang!)..(done)
 1.Diyana
 2.Nurul

5)Linkkan entry anda ke ruangan komen...maseh(done)

6)Tarikh tutp sampai 3 Januari 2011~

6 orang baik hati:

alinac lover said...

waaa..byk jugak soalan nak kena jwb..tp mcm besh je ni kan
hehhe

Cik Kira said...

best kak yong!
jom la join..isi masa lapang..hehehe

:Cikgu Akim: said...

cik kira !nice blog la..smoga berjaya dlm apa jua bdng yg dceburi,.setuju sngt!jangan putus asa kan!

slm perkenalan dari saya bakal pendidik!

Cik Kira said...

tq cikgu akim! hehe
wahh bestnya jadi bakal pendidik! :')
walaikmsalam jgak

salam perkenalan :)

SyafiqaNabila said...

salam. hye. "Selagi hayat dikandung badan..xkan ku berenti menulis" .. waa suka2

visit here : http://syafiqa-belle.blogspot.com/2010/11/kfc-ada-nasi-goreng.html

Cik Kira said...

walaikumsalam..haluuu :D
TQ! ^__^ yup,btul la 2,selagi sihat ni..menulis jak :)

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...