Tuesday, June 29, 2010

Anda mempunyai bakat berbuat jahat???

ANDA MEMPUNYAI BAKAT BERBUAT JAHAT??


okehh!lets try dis!!
p/s:nihh saja2 tuk isi masa lapang.miahahaha
*ktwa guling2*

Setiap orang mmpnyai nafsu & niat jhat pada suatu masa.
Mari uji,adakah anda berpotensi berbuat jahat???
jeng..jengg..jeng..





Soalan:
Anda mmlihara sekor kucing d rumah .Anda takut kucing anda bosan.Filem apa yg anda akan buka utk kucing anda tonton??


A.Filem Seram     B.Filem Cinta   C.Filem Komedi





 ANALISIS:



Animated Pictures Myspace CommentsA.Filem SEram  
Anda mmpnyai sel2 jahat yg smula jadi.Nasib baek trdpat peraturan n undang2 yg dapat    
 mengawal anda drpd berbuat jhat  XD

Animated Pictures Myspace CommentsB.Filem Cinta   

Anda yg suci umpama shelai kertas putih(cheewaahh!)  langsung xda niat nak  
buat jhat.Smua org rasa selamat bersama anda kerna anda sorang yg bek hati =)


Animated Pictures Myspace CommentsC.Filem KOmedi   
 
Anda sorang yg bek hati dan hanya akan berbuat jahat pda masa2 trtentu sahaja.Pabila korang ilang ksabaran,maka anda akan marah mereka yg trlalu biadap..contohnya marah mereka yg wat bising kat dlm tren..huuhuu =D







P/s:nihh juz 4 fun okieess~!! XD   

Monday, June 28, 2010

taggy =D

sedang aku siok2 blogwalkin' malam2. pagi2 buta
aku trjmpa ni tag2 nihh..aku rsa best so aku main tag ni.
hiiihii 


nama anda : 

Siti Syakirah Saidi
ni lah aku tym kecik2
amboii~
yah ini baru gerak2

1. sebutkan 5 makanan fav anda :

1-Terung Masak Merah(paling klo nmpak jer,sedap x sedap aku bantai)
2-Bakso(nihh sbb aku sllu mkan bakso kat uitm la nih kin aku gila bakso..sdap weeh!)
3-Mkanan yg pedas(aku sangat ska mkn pedas biar pown ia memudaratkan aku jg nnti.hehe*x sdar diri*)
4-Nasi..hari2 mkan nasi makes me owez craving for it!
5-air sejuk/sky juice...ek,trmsuk gak ka ni?ahh aku ksi msuk jer mnuman..miahahha
6-okehh!aku pandai2 tambahh yg ke enam. aku ska mkan sayur nenas..yg ada sambal udang!
sepa perna rsa?angkat kening anda!

2. orang yang paling penting yang ingin anda temui :
cinta hati..amboi3~( ala2 azwan ali)
trgletek bulu hidungku..ahahahah!!

3. jika boleh pergi ke mana sahaja di dunia nie, tempat paling anda nak pergi :

ntah la..tp nak sangat p Mekah..bwa 1 family..kn siokk?

4. perkara yang anda tidak akan lepaskan di dunia :
..family,kwan2,kerjaya,cinta..

5. jika diberi kesempatan untuk meminta apa shaja di dunia nie, apa yang korg nak :
jadi kaya..aku rsa..duit adalah sgala2 nya skang nihh
ehhh bukan aku mata duitan yahh!
ekonomi dunia mnybbkan aku brkta g2..hiihii

6. siapa teman terbaik anda didunia :
mama.bapa,kakak,kecik,abang,adik..n kwan2 ku jgakk!bnyak kwan ku...aku syg korag..tp mls aku nak tulis..miahahahhahaha..
p/s:x tulis bkan brmkna x syg yaa..

7. anda tidak dapat menahan diri dari membeli :

makanan,kasut2 yg cantik!,novel2!manga!n yg comel2!!
aku xkn dpat mnahan nafsu ngan membeli benda2 nihh!huuhuuu

8. ringtone anda sekarang :

Ringing tone aku:Black Eyed Pea's-Rock That Body.mp3
Message alert tone:water.mp3..alahh bunyi2 air..huuhee

9. apa makanan terakhir anda makan :

aku x mkan aku mnum jer..Air Sejuk.
klo yg pling last aku mkan..ermm..nanas masak merah..org bagi dri knduri..

10. jika boleh mewarna rambut, warna ape korg nak :
blonde!!! hitam..aku ska warna hitam.
.klo nmpak org dye rmbt warna lain aku nmpak jelek..=.= tp kekadang nmpak lwa.
ntah pa jadi ngan mata ku ini

11. aktiviti yang sangat digemari anda :
berjoging!(aisehh perasan!wakakakka)
aku sangat suka memandu keta..betul ni..
then dgr2 lagu..n mlukis2 n tgok tv =)

12. bila kali terakhir anda menangis :
baru jer jam 10.00 pm td..tringat kakakku yg berlepas esok =(
xda dah kakak ku d rmhh ni..huaaaa ;'O

13. favourite movie anda :
ehh bnyakk sangat..tp aku bg yg kebelakangan ni jer la..klo bg smua..
alamat sampai bsok aku x habes taip!
X-Men yg cita wolverine tuhh.to aku kcewa ngan ending dia..knp mamat ensem main pedang samurai 2 xda mulut dia last2?mati akal aku brfikir =.="

14. adakah anda pernah atau memelihara haiwan peliharaan ?

kucing=banyak sangat..yg lain dah mati skang dah tonggal 
8 eko,dulu 9 tp 1 ekor lari ntah g mna..cri awek kot..
ikan perna gak..tp mati koz adik ku smpan scengkerang siput dri laut kat dlm bkas ikan 2.
.ksian..aib sungguh caranya mati..

15. selepas sekolah, anda nak jadi ?

entahh la...actually nak jd cekgu..tp dpat uitm kk ni..so..struglle la kat sana..hehehe

16. anda lahir di mana ?
saya lahir kat atas katil yg cadar putihh kat Hospital Kota Belud,Sabah =D

17. apa nama band atau penyanyi fav anda ?

Black eyed Peas!!aku ska..nihh smua sbb adikku la ni..sllu pasang lagi Black Eyed Peas..
klo dulu aku x layan lgu Bi nihh..ahahhaha..skang layann..
penyanyi fav..Ziana Zain kot..dri aku tdika aku nnyi lagu dia..hahhaha!

18. pekerjaan parents anda ?
mama-Guru-penolong kanan Kokurikulum d Sk.Sembirai.
bapa-penolong Pengurus Projek KPD..jgn tnya Kpd 2 apa..aku mls tulis..hehehe =D

19. kejadian yang memalukan anda ?

orang nmpak aku berak tym aku kecik2 kat tandas!wakakakakakk!!!!!!
bidaknyaa!!!aku ingat!!!!!!!!!!!!!!!!!!ahahahahh!! sial pnya org p tendang pintu tandas 2..hahahaha

20. perkara yang dilakukan anda sebelum tidur ?

goyang2 kan kaki sampai trlelap -.- x taw la..tp ia menidurkan aku..zzzzzzz

 21. bahagian tubuh anda paling suka ?

kpala la..hahahha!!ntah apa aku ska..aku ska smua!

22. bahagian tubuh anda paling benci ?

ntah ko..lu pikir la sendiri weeeh

23. sebutkan tiga kegiatan yang paling anda suka lakukan ?

.Facebooking
.sms kenkwan
.tgok tv..anime n hindustan! lebih2 lagi klo Pak Cik shah rukh khan aku yg blakon(perasan weeh)

24. perangai buruk anda ?
1-lambat mandi
2-lambat tdor
3-lmbat wat asaimen
4-kurik taik idung
ops! yg ke 4 x trmsuk!

25. tag kepada 5 follower anda :
kakak aku taw mls wat blog ko tp aku nak tag jg..miahahha 
klo manda dahh wat xpa..heheheh!
and!aku nak tag jgak kpd sesiapa yg rasa nakk 
main tag2 nihh..hehehe..
up to u..dadaa!!! =D 

Lets try dis!!!!^_^

..Tahap Mulut Celupar Anda..

Anime Myspace Comments



Apabila anda becakap,pernah ka anda menyakiti hati org lain???
perna kaa??alahh mesti ada yg perna n ada yg x pernahh..
tp yg x perna 2..aku caya 50-50 jer..hehehhe!
Ok ingin tahu thap mulut celupar anda??
Marila uji n tahu sampai thap mna celuparnya mulut anda.!

P/s:Ni quiz is just 4 fun..x da kna mengena or terkena
ngan yg hidup or yg mati..=)
saja2 nak isi masa lapang..hehehehe!


Pada sua2 hari,anda sesat d dalam gua yg sangat sangat lahh gelapnyaa.Tetiba...trdpat spasang mata yg memerhatikan anda!nahhh apa 2???jeng jeng..jeng..!!(merepek skejap).Mata binatang pakah i2,yg bermain d pikiran n otak anda??


A.Beruang                         C.harimau
B.Ular Senduk                   D.Kelawar








Analisis jwapan korang kat sini!!!

A celupar 50%
skali skala anda akan mengacau kwan anda untuk menambahkan keseronokan,jgn rsau..kwan anda trhbur dgan anda.lwak bodoh pon klo x lawak trhbur gak dorg..miahahhaha

B celupar90%
kmu sorang yg sangat tulus n lurus bila korg becakap.Korang ska m'negur apa yg korg rsa x betol.Walaupun korang sdang bergurau,kwan korang jg rasa korang sengaja menghina nya.

C celupar 40%
hahh!nihh celupar korang camni..korang cuma akan celupar ngan org yg korang x suka.

D celupar 20%
Korang or anda..sorang yg bek hati..ceewwaahh!! hahahaa..korg x suka menyakitkn hati org lain ngan 
kta2 korang or pa yg korang ckap ,ini  cuz ia akan meninggalkan ksan negatif pda org lain..huhhhh



okiess!dats all for today..have fun!!!
sekian.....^_^



 

Saturday, June 26, 2010

apa kes?????

tadi 
sedang aku seronok
mmbersihkan diri..
p lahh ambik pencuci muka
ksyangan ku nihhh..

thenn...

dgan selamba yaya nya
aku p guna pencuci mka aku 2 jadi sabun bdan!!!
apa kes??????!!!!!

ma fren



owhh x lama lagi da mau
balik UiTM da..huhuu
wehhh xlama lagi laa..hmnnn.
dah la aq x dpat kolej..(balik2 mau gtw x dpt kolej ni)
=.=''

ok
cukup!
aku ni saja nak introduce kwan2 aku
kat uiTm nihh..
kwan2 aku smuaya jauh2 
dri aku..tinggal
d ujung,tepi Sabah..
aq pown ujung gax bahh..
Kota Belud..hahah ^_^
hehhehehe




okiess!
ni kwan aku yg palink aku ska,syg n baek pnya
Amanda Sabariah anak perempuan pacik Shamsuri!
dia ni duduk kat sebelah aku jew
klo nak just klik da pict
spya korang ble p blog dia..
cepat2!!
name:Amanda Sabariah Shamsuri
asal:Lahad Datu,Sabah
okehh!yg tinggi lampai ni
mai lovely  rum@ yg bek hati ^_^
nma nya kita panggil BOBO
aku rum@ ngan dia wktu sem 2
d blik a4505.
bilik ber 2 siokk..heheh!
name:Hasmin Hamsal
asal:Sandakan,Sabah



okehh
d sbbkan aku xda pict c saburah
so aku ambik pict nih..saburahh best
x rugi aku kwan ngan dia..ahahaha!
suka aku aahhahaha
saburah yg pkai spek yahh..dia komander gak cam manda.
huhuuu
nma Saburah asal Ranau..sejuk woo ranauu..
uhuuu


okehh ni plakkk nurul hidayu!
salah 1 nya kwan aku dri Kota Belud d klas aku..
hiihiii..
orang bnyak panggil dia ayu,tp aku lbih snang kol dia Nurul..ntah knp..
ekekeke.

ni plak c eza..
lucu org nya
kdg2
blur2 prangainya
aku pon eran gak kekadang..ahahahh!
tp aku ska kwan..so kwan la kmi..miahahhah
name:Ezah Norahzian Normad
asal:Inanam,Sabah


ok ni plak Awin!
awin..siok 2l kwan ngan dia nih.hahahha
ala tp dah x jmpa dia next sem :(
sedihhh..farwell fren...
name:Nurfazrina Syzwin

ok ni pown kwan2 aku gakk!
dri kiri Shal Faida..org Tawau,then Ariani..org Lahad Datu,
patu Bushra..org Sipitang kecik molek orgnya..then Beda bebeh!org Sandakan.
dorg smuani berjiran ngan aku 1 aras tym sem 2.
huhuxx
siokkk2 berjiran ngan dorg Lov u all!
then yg bertapuk ala2 tekke kat tiang 2
haa..i2 aku..
ada gaya tekke x?


then i2 Awin(yg peace2 2 ),dayang(bju purple)n wiwin
wiwin aku panggil adik koz,
aku lahir 9 dia..dia lpas aku..10 dis..hehehe!


okiess..ni kami tym tunggu bas uitm 2.
klo naik bass..msti pasang enjin turbo dulu..
baru bole naik
koz amua org akan berebut2
mcm first tym x pernah naik bas
jd sape dpt naik dulu..aku tabik spring!!
luu memank hebat!
aku klo naik bas pownn
nasib baek ada manda.
dia sllu tarik aku naik bas.hahahha!!!
lawak klo aku ingat2..ahahah!*ktwa guling2*
ni la aku syang kat manda nih!
hahahaha^_^
apa2 pownn korg smua kwan aku!
and aku harap nanti klo aku pindah dri uitm nihh,
korang masih ingat kat aku..
fren 4 evaaa

AWARD FROM NISA

award from nisa.. weeee ^_^
welcum..welcum..^_^

chakkk!!
Animated Pictures Myspace Comments

comel kn??
cam tuan pnya blog jga..
hehehe..!
ari 2
nafsu ku membuak2 
untuk memakan 
ini
lor + mangga

then aku pown ngan semangat
yg mengalahkn askar2 d medan perang
p wat nihhh

dgan semangat n tenaga yg 
masuhh berbekal
aku gagahi diri ku
mengorek2 peti aiss..
mencari sesua2 yg bernama lada alias cili padi.
then slpas da siap,
aku g mkan la..wahahha!
adalahh yg meleleh air liur nihh.!!
sedapnyaaa ^_^


si barang

urghh!pnat sya tunggu2 itu barang kna masuk
x jg pandai2 msuk..aisshhh..

sanggup aku tinggalkan Shah Rukh Khan ksayangan ku td.
sbb nak tgok ini barang  la..
adik aku actally yg tgok ni barang
aku tmpang skaki ja

hehehe!

tp sya tunggu pnya tungu..
x jgakk masuk
i2 barang

si "barang" Jabulani Pictures, Images and Photos

Thursday, June 24, 2010

yes adikku dah pandai!!!!

okiesss!
nmpaknya adikku dah pandai iron baju..
muahahha
xda la mau d bangga2 kan jg
but now he know how iron
bajunya!
yippie~
pnatt aku ajar..
mklum la..aku kna ajar..
nihh baju skolahh melayu..bju skola agama dia taw da..
cuz kakak aku 
dah nakk jalan dahh p sambung s2dy 
d IPG TAWAU Sabah
jd x la org mau ironn bajunya..

bgus la 2
ko dahh tawwww..
aku gmbiraaa..
jgn susa-susah kan mama ya adikk.
iron baju mu sendiri!
huaahuuaa

chaiyokkk!!!!

huaaa  (^__^)
aku rsa gumbira n rsa mcm nak 
mnari jeww..muahahah!
jommm~!!



Wednesday, June 23, 2010

~CONTEST MATA MENAWAN~

hai!
nmpaknya aq join contest lagi~
weee~~
credit to Manda
thanks manda cayunk cuz
bawak aku join ni 


aku nak pertaruh kan pic apa ya??
okk..aku da pikir2..
so aku pertaruhkan pic aku ni
muahahha..
jom sesama kata "muahahha"
muahahha



asal nmpak mata 
gua yg bersinar2 tue
acilah
heheheh
mata mata mata
ni mata natural yerr
~x pakai contact lens~
berkenan and like it!


okiess!!skang..aku nakk
tag

jom la join dis contest..best apa join2 contest.hehe!
hadiahhnya pon siokk gaxx~

JOM JOIN CONTEST NI!!
yang lain bole join jgak
klo nak join.juz klik
da image yer..thanks.^_^


baik cepat~
nanti tarikhh tutup!
ekk lama g plakk tarikh tutupnya 
31 julai 2010
aku lupa =.="


Join jgan x join!Join jgn x Join!!

Tuesday, June 22, 2010





arggghhhh!!ni aku mo post smalam ni,tp line buruk,
jadi aku mls =.=

td aku jalan2 p blog seseorang nihh
dia pasal on9 grafik novel.huhuu
pandai dia mlukis.
i kinda like it.
love it.muehehhe.
jadi..
aku follow dia.hekkhekk

aq nak share la 
sikit2
kurang2
karya2 aku..
aku ni dri dlu try nak lukis laki..
x jgak pandai2..haisshh!
pwhh tp biarla wa..hiikkhikk








kelik klo mau nmpak yg besar n baik pnya!
biar pon hakikatnya..burokk.just klik it!



klo nak lukisan gtaw ja aku..nnti klo
aq free aku lukis kn..hehehe =)

Monday, June 21, 2010

 

DEVIL MAY CRY
aaku saja nak share ngan korang
game fevret aku..muahahhahah..
siokk nihh!
p la try!hikkhikkk..!!!
go dante..!go!!!



MyEm0.Com



Sunday, June 20, 2010

bird is cute!!!

aku ni mmg kuat tukar2 layout..
sumpahh,aku suka..hahahhahahaha
aku akan tukar pa bila aku rsa bosan ngan corak2nya..muahahahah
pelikkan aku??
well yg penting aku suka n puas.
muahahahaha

sedang aku berjalan2 membelek2..
aku terBELEK nihh

di sini lahh aku jmpa..
klo mauu try..klo xdak 
xda..
ada aku kesahhh???!cakk..cakk..cakk..!!aahhaha(budu n pntar sda)
muahahahha
MyEm0.Com

STILL THINKING

MyEm0.Com

sampai skarang..huh.
sumpah aku still thinking aboT
MANA AKU MAU STAY TYM AKU D UITM NIH??!

ok dats da topic beb!
mati aku mna aku mau tinggal ni
unit kolej sungguh kejamm..
aku pown dia x mau kasi kolej kaa..
wuuwuu


MyEm0.Com
aku rasa aku da ilang arah hidup.
wuuwuuu..(nangis lagi)
wuuuwuuu..(kuat lagi)
wuuwuuu..(supa kuat) 

mau paitung actually aku malu
aiyoohh..hahah!!
mna la aku tinggal ni klo
tol2 la aku x dapt 2??  



PILIHAN 1

di sinika??bole gakk aku la paling awal naik bas klo
di sini la..muahahah


PILIHAn 2
sini????
klo sini,aku kasi masak kmu mknn slalu
jrg rsau..free tok kwan2 aku jak la
especially,manda,nurul,shal. n eza.muahahah


PILIHAN 3

khaa di sini aku ni?????(perasan nihh)
sda la x dpat kolej,angan2 ke klaster B MyEm0.Com


PILIHAN 4

ohhh sini ni kann aku dpatt???!!!
hahhahaha
lagilahh perasan =.=
jilat taik kambing pon ko xkan dpat sini ni wahai
SYAKIRAH!

PILIHAN 5
(asrama lama)
amboiii~~ohh di sini ni kann??
kalo aku disini
xpaya bayar letrik..
lilekk jak..tp kongsi bilik ngan MELATI la joo


hmnn..aku musti pikir betul2.
MyEm0.Com
urghh!! dmana aku mao stayy????
d mana2??
urghh!
matai no aku..
ya Allah ya tuhan ku...tolong la hamba mu ini


klo d UA..adoii..mampos
aku jauh sangatt
klo aku ada kereta,xpa..aku ok jakk.nihh sda la xda lesen
angan2 ko bwa keta sana kikih 2.

klo IP mau jg aku..amboi~~
tp adaka 2 arhh rumah sewa sana?klo
ada aku mau jak 2!yakin!


Saturday, June 19, 2010

still asleep

 sumpah.!aku lom tdor lagi..and mata aku skang aku rsa mcm mata si panda bapa Ranma si genma jam 5 sa..aheiiinaa..alang2 solat subuhh


(=.=) (@.@)  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Thursday, June 17, 2010

sport

this evening  i've watched the sukma on tv1.mula2 aku tgok org main sepak takrow pempuan.
Perak vs Penang.sandi nya si Perak.kalo dorg dpat score tuk psukan dorang dorang p booo booooo yg Penang ni.Ni pmpuan aku tguk sorang jakk yg kesiokan boo2 lawan dia sana.apala kunun  ko dapat joo?
ayam la ko dapat.banci aku tgok org g2.Pasukan penang 2,budak bek..sabar2 jak mka durg klo kna olok2.aku nmpak ksabaran dlm muka durang.pakai tudung smua.yg si siot 2.p olok2 la kunun klo dpt score.bidak nyaa.amboi.harap2 aku x g2.muahhaha


++++++++++++++++++++


pas2 aku tgokk sukma lagi.pmpuan pulakk nih.
angkat berat joo.hahahah.gagah2 jg durg nihh.paling gagah yg farra namanya.dpat rekod dulu tym
sukma yg lepas.paling manag dia dpt angkat 109 kg klo x silap.ambekk ko.sdgkan aku pon
kasi kuar sgala kudrat luk klo mo angkat angkat berat d rmh pakcik aku 2.hahhaha


dorang sangat gagah.bole da tulung2 angkat bata wat rmh.muahahhaha.caya la..majula sukan 2k negara =)

Wednesday, June 16, 2010

untitled

muahahahhaa...mls aku..muahahahhahaxxx =D

sediakan aku baldi kahh.pliss?

aku rasa aku mau muntah dahh nihh.td aku tgok vdeo ekstrem gilaa.
ni pompuan sial ntahh urang mana nihh harap MUKA jak lawa gaya macam taikk setan barangkali ntah ketrunan mana dia dpat perangai dia nih.

aduhhhhh..diaaaa..duiinaaaa.xdak sanggup aku ckap.dia ambik anak kucing 2 baru dia injak2 badan dia sampai mati gna heels dia.budu bahh.budunya!aku xdak suka ni nmpak anak kucing ka kucing ka kna wat g2.nih siap...aduhhh =( mauu tulis pon aku x sanggup.aduiiiinaaa.
ni kes injak sampai matik 2 kitty siap dia injak2 lagi mata dia,perut dia n mulut dia gna heels dia 2.aduhh menulis ni pown aku mcm mau pitam pown ada..aduh.(malar aduh).kucing 2 mengiaw2.wat bodo la plak dia.injakk..injakk lagi..injak..lagi.pnya comel.mula2 pura2 lagi kunun usap2 2 anak kucing.lastly dia p injak perut mata mulut segala sampai kuar bijik mata 2 miaw.aduuina..sia* 2 jakk tuk org mcm ko..mudah-mudahan ko kna balasan yg setimpal.


aduhh org mana la xda feel aku mau tdur sda.trbyang2 aku 2 kucng kan wat g2.adoiii..mak oii...da la 2 kucing sama jak rpa ngan kucing2 aku d rmh ni..uyoouhh..skli aku pkir2 aku pon bodoh sangat la tgok 2 vdeo..susa gakk ada perasaan ingin taw nihh...aduhhhaiii..uweeeekk!!baldi  plisss??!!


uweekk!aku mau muntahhhh..moga2 kita jgn jd g2.Amin Ya ALLAH

mood bula

aku skang mood bola..so bola bola.bola....
dats y aku gna lagu kakak aku shakira nih sbgai background music.muehihaaahhaha
(perasan kakak aku)



p/s:kalo korang mauu muntah silakann.haha.

.BYE.

tadik aq baru jew nak post kat blog ni.tp aku loading jap tgok Mtv ada lgu fevret aku sana..IF WE EVER MEET AGAIN.huhh.x sanggup aku lepas pandangc Katy Perry santek sangat.muehihahee.

   +++++++++++++++++++

kakak aku dpat KPLSPM.weeeee(ktawa girang).spttnya  mstila gumbira+heppy=girang klo dpat maktab nih.nihh sedih.cuz kakak aku dpat jauh.d tawau.wuuwuu ='(

Sorry Myspace Comments

bye kakak.sedila kmi ni xda ko. huaaaaa.ko study tol2 sana ya..uhk.sedih la plak.
aku sdih.ikut sedih.spptnya hepila.ni..aduii..ikut gak aku nangis kakakku dpat d tawau.jauhnya.kalo kakak da p sana ni la kali ptama kta brjauhan kn??huuu..sedihhh =( xpa lahh ko blajar sak sana btoi2..huahauuuaa..
kwan2 aku dpat ni mktb kbnyakan nya..c Rhona,Ildah,kakak aku la..nahh.ni membuatkan aku mcm mau maktab jg.timbul rsa mo kasi tinggal uitm 2.Dri kecik aku nak jd cikgu,dulu aku apply mktab yg pas spm 2 x dtrima,frust aku,MALAS weehh..Matrix pown aku tolak,ntah knp,aku tkut x dpat angkat account sana.cuz dulu aku paling bongok 2 akaun.seriusly (=.=)"   skli dpat uitm.aku p la.mama suh aku apply g maktab thn dpan.tgok lah.klo dpat maybe aku p maybe x.bye bye la uitm klo aku p..sedih plak..tp aku sayang uitm.biar pon aku x minat banking 2 tp aku msti truskm usaha nih..yihaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uitm di hatiku! muahhh!! aku blajar tol2 la.muehihaaaa

Bye Myspace Comments

Monday, June 14, 2010

1

ok 1 jak aku nak cakap.aku tgah tgok citer bongok2 n lucu2 skang nih d HBO!ahhahahah
hahhahahahah
ahahhahahhahahhaha
hahhahahahahahahhahahahah!!(ktwa guling2)

macam mau sipakk jakkk

aku rasa mcm mau sipakk jakk urangg nihh!sipakk2  mcm si Gerrade sipakk bula malam smalam sampai menjaringkan gol yg pertama 2k England!huhH!!
ntah la mamat nih.kin gali aku jak
mau jak aku terajang weehh..blum aku ksi kuar tekwando aku yg x seberapa nih.nti mampos tuh.
sori arr..panas plak aku..biar pon aku ksejukan dr ptang tad,tp panas ehh..
iH adalah orang nihh..sembarang jak mo bwa kapel.miahahha~
aku x suka kapel ni..weehh ko ingt snang2 ka mo kapel ngan aku ni..eiii gali aku buss!
betul~pirahhh!!  (nahh kan mls bah aku mengamuk2 ni) ntah apa yg mau d amukkan..umpama gorila jak aku d sini nih..yuii..~  (=.=)"


skali I pikir2..orang skang nihhh ska sangat nak kapel2.ingat senang2 jer ka kapel2 nihh.org skang nihhh
mcm x bole hidup kalo x da awek la cowok la..minahh monahh sgala..weeehhh CINTA bukan TUHAN..yg ko agung2 kan sangat kapel ni knp?bgs cari cinta Tuhan..lagi bgus.bukan lagi lagi..palingg baguss..yg ko gatal sangat mo bekapel 2 asal ha??napa?gersang sda?heran la aku ngan org gini nih...pelikk la..pal*i bana begitu taw.len kali pemia nu dendo lain.. sowt nyaa..baru siap aku kata x mauuu..ko marahh.bud* nya ko nii..
owhh yg aku paling fed up ko marahh aku coz aku org sabahh!sooo whatt ha?? 

"dah la sabah!" kau bilang aku gini arr? aha' andang aku 2 jomo Sabah!!(ckap bajau sda aku)
aha' kau n jomo Semenanjung.paling hebat la.tabik spring jo maku ta; kam mea ea bro.kaam no paling mantap.
enggai dekon kami tuh,mangan sasing bara' bi ko'?rumah enjata' pukuk.
(ini cuma d tujukan tuk si 'DIA' yg memaki aku tuh yg lain xda aku ada hati mo ckp gini,kat dia ja)


okk ni jakk la..aku x nak marahh2 lagi..huhhhhh.harap2 x jmpa org gini lagi.len kli aku x nak approve org yg aku x knal d Fb 2.sayonara baibaiii. x knal maka aku IGNORE

Sunday, June 13, 2010

Tag-tag =)

1) Adakah anda happy sekarang?

x jgakk..sedihh pown ada..hihaaa..but I'll keep on smiling =)

2) Kenapa anda happy?

entah la..manyak sbb aku hepi..ok hepi cuz aku dpat on9.hahhaa

3) Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?

ntah la..aku x trpikir owhh..ermm..ok la..
aku hepi klo aku tgok katun kegemaran aku..hang out ngan femli,dpat kontek n semes kengkwan aku.hahahha

4) Pernahkah anda menerima tag?
pernah la jgakk..x la bnyak sangat

5) Nyatakan warna yang anda suka?
paling..Biru..2nd Putih..3rd..merah..4th..kelabu..5th..green..6th..oren.

6) Beritahu 9 orang yang anda mahu tag
ok aku mau tag orang2 ini..aduhhaiii sikit jak aku tag.=) miahahhahahahhaaaaaaa














ayam

actually td pagi kakak aku mo jalan ngan kwan2 nya n kak haz n kak sadah..skali x jadi cuz..alahaii
tayar keta kak haz sikit lagik mo kna curik.aiyooo.pencuri ni cam taw2 jak durg mo jalan2 picnic owh.
sikit g kna curi,kna buka nat sda.nat jak la kna buka.Alkisahnya gini.kakak I ni d tugaskan dlam bhagian ayam/manuk la..awal la dia bgun pagi p perap ayam dia nih.Fuhh! sos tiram+kunyit+garam weehh..
skali pat sms xdak jadi cuz 2 la..xda kenderaan.huhuuu..

dan di pendekkn cita..kami la yg mkan ayam 2.hahah!kmi yg p barbeQ..sda siap 2..uina..skali maka,
sedap nya..wahh ada bakat gak kakak ku ni..hiahahahha (^_^) sedapnya aku mo mkn lagi..nyamm2..!!
len kli klo perap ayam suuhh c kakak jak la.haha.

kebetulan ker?

kebetulan kha?aku dgr td lagu d tv yang astro arena 2 sama ngan lagu katun Anime yg aku minat dulu tym aku
still d skula tun said Girl From Hell..ahhaha..sama waaa..hahaha.betul!aku xdak tpu!amacam mo gtaw kmu spaya kmu caya ni haa??!!(tba2 ni ngencang) wakakakakaka(ktwa guling2) hahaha
 yang penting sama la.hahahaha
ok tuh jak.
 yang budak pkai bju skola 2 la Emma Ai.
Girl From Hell/Jigoku Shoujo.
aku sarankan korang tgok.bg yg blom tgok la.yg sda.juz ignore it.

 aku nak ckap sikit..nih katun memang best.klo mo taw,aku memang suka bangat sangat2 suka tgok anime ni.mostly yg crta cinta2,mengembara2,lawak2.uishh!paling!aahahhah doremon pon siokk.td ptang aku tgok doremon ngan adik aku.ni 1 kemestian bg kami.asal jam 7.30 ptg apalagi..teriak2 tuhhh 

"kakak!!!!doremon main!!"...kdg2  "besar!!doremon main!!...baru tu.."kecikkk!!doremon wuii!!!"
and..."wuiiii!!!!!!doremon main suda!!!!!!!" bahh kami yg d panggil nih apa lagi..
"doremonnn!!!!!doremon!!!!!!!'(sambil berlari2 nih kunun p tv) apala perangai kmi ni (=.=)" 
ahhhh!yg penting enjoy bahh kn?huhh

pernah skli 2 aku tgok doraemon.punya lucu.ahha..!!aku rsa ni la paling lucu aku pernah xdak.xdak taw mo cta cam mna..sampai aku ktawa2 sorang2 d ruang tamu 2.mama aku pon eran owhh ngan aku.crtanya best sangat 2 la.hampir terburai perut ni ktwa.aduhaiii nah

 an an an!!tottemo daisuki!!doraemon~~~~
owhh doraemon..ko mmg best.aku akan minat ko sampai aku tua.
yihaa!


aisshh ttba plak aku cta sal doremon.huh.aku mau cita sal Girl From Hell bah ni.c Emma Ai.
urgghh.siokk wa ni cita.nangis2 aku tgok endink nya.aku saranlan korang tgok citer ni.ni anime hantu2.2 yg aku ska 2.miahahah.ok la aku mauu tgokk FIFA wolkap England vs USa..alahh rpa Usa 2..pirahh!
aku xdak mnat sama looo.aku minat England..biar pon aku minat sikit2 jakk.hahhaha..wuina..actually ni la first tym aku bukak hati aku yg keras nihh 2k tengok nihh FIFA.its ok.aku try la klo ngantok aku akan zzzzzzzzzz

Ohh Aku Join ni Contest.hiihiii

Contest Lucky Draw

Untuk Maklumat Lanjut sila click pada tuan empumya contest [Ini]
si rina namanya.ni pown kwan ku c Amanda yg bwak aku join ni contest..hihihiii
mana la taw kan.??klo dpat gak aku hadiah
hahahha..wahh!!


rinastories




rinawardrobe


click sini untuk check out hadiah


hepi bufday kpd my bestie kat uitm

sini aku nak ucapkan hepi bufday buat Amanda Sabariah tersayang.kwan ku duduk d sbelah kerusi ku..mejaku..
huhuuuuu..hepi bufday manda!wahhhh..heheh..ko da dewasa..tp ko bilang ko still baby..ok..its ok..
hahahha..klo ko baby aku still dlm perut g cuz aku lahir ujung tahun. 9 Disember.maybe tym ko lahir ni aku still dlam perut mama ku ni..sudahh aku kira2..aku still 4 bulan dalam kandungan.hahhah!!!
maybe baru ada daging.hahah.
anyway mo cakap balik..
hahahhaha..HEPI BUFDAY 2 U..HEPI BUFDAY 2 U...HAHAH
BAHH KALO AKU INGT TI AKU BLIKAN KO HADIAH..TRIMA JAK HADIAH KU YA?
YEHAAA..!!

me with manda.buli2 ambik pic tym klas ACC
klas CTU.



owhh manda!!sedih la aku ni...xda kwan ku klas akaun nanti...huaaaa manda~~huaaaa...sedihh!!
okk aku xdak kan main2 lagi ni..mau blajar btul.manda suhh aku serius.jd ngan azam baru aku mo blajar akaun serius next sem (sem 3) huaa..sedi2.okk APA2 POWN HEPII BUFDAY MANDA CAYUNK!.hiaahhaaahahha (^_^)

Friday, June 11, 2010

alahaii adikku

alahai adikku,
jeritan mu amat kuat sekali,
hingga terdengar d balik dinding ini,
suaramu umpama guruh,
terkejut aku di sini,
mengapa kau marah2x????
suara mu begitu bingit,
jalan hingga menghentak pintu,
pintu tandas pon ko hentam juga,
mengapa    mengapa     mengapa???????












owhh rpanya karena kakak pindah rancangan ultraman ko ya???
HAHAHAHAHHAAHAHAAHAHAHA
alahai adikku,
merah sda matamu,
budak budak memang bg2.




1. Ultraman Mebius = Hibino Mirai
2. Ultraman Gaia = Takayama Gamu
3. Ultraman Dyna = Shin Asuka
4. Ultraman Tiga = Madoka Daigo
5. Ultraman = Hayata (Hayata Shin)
6. Seven = Moroboshi (Don Moroboshi)
7. Jack = Goh Hideki
8. Ace = Hokuto Seiji


tapi ultraman 3 tatap di hati!!!!!!!!!!!!!!!! i love Daigo!!

I NERVOUS+BERGAGAR=MENGGIGIL SAJUKK

aku nervous nih mao cek result.!!!!sejuk tgn aku nihh xdak aku tpu!makk oii..
brapa la result aku nihh..aiyoo.aiyoo.aiyoo..mcm aku mau terjun bangunan jak ni prasaan aku skank ni.
aiyooo.aiyoo..aiyooo..(malar aiyoo) brapa la aku nya result nihh??ada sda result kwan2 aku kuar.jam 4 g2 kali bru la ok 2 student portal uit,.aiyooyooo..aiyooo..apa la result ku nih?
ya ALLAH moga2 ok la..Amin huaaaaaaaaaaaaa .>.<

owh penat ehh~

yuhuu..owhh aku semenjak 3 menjak nihh.asyik2 jalan jew.alamak.tak sal2 kompom kaki aku ni jadi kaki kuda or sapi kut.balik2 jalan ehh.
ok td ptg g 1b,hari sblumnya pown g sana gak.agaknya 1b pon da bosan pandang muka aku nih (=.=)"

hihi..siokk wa jalan2 ngan kengkwan nih.haha.enjoy ja,ngan family pown siok gakk.td sampai jew tgok movie
Lagenda Budak Setan.1 jak aku nak kta...siok.ok cukup.mengalir gak air mta aku yg murah2 nih.
spatutnya bkan c Farid kamil 2 yg setan c Que Haidar yg spttnya setan!(aishhh emosi plak).minta ampun ya ALLAH jgn la aku dpat org g2..Amin.

pas2 g karoke,berteriakan mcm kuya d dlam k box 2.nsib kami jak sana..me,Tika,ajie n Suziela.
lagu2 yg ada kami bantai jak smua lantak la suara sedap ka x.haha.microphone pown jemu gak da tgok aku.
hari2 aku gak p hantam karoke d s2 2. trus tringat tym mula2 aku g karoke ngan Manda,Awin.Eza n Mazwin..i2 baru siok sangat!hihihiiii...

....................................................................................

owhh pasti org buzy tnya2 result nih.x ketinggalan jg kwan2 ku menanya.dan aku jwab aku belum check lgik.hiiiii.aku tkut mao check.jd lambat2 la aku check.huuu. takut plak nak cek.nahh kalo aku xdak mao check xda la result aku,aku taw nihh sampai bla2..k la..maybe mlam nih aku check.ek bkan mlam.pagi laaaaa.....!!!!!!!!!!!!  zzzzzzzzzzzzzzzzz




ajie n tika.ngini ka tika ea r?hahhaha

heeeee =D


ngeeeehaaa~peace!!

~ckup la 2 pict.mls aku upload g.hahhahahah~
mao tgok result lahh

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...