Thursday, July 29, 2010

lama

hah!lama dah aku x update blogku ni..heiyaa..mklm la.lappy aku pon rusak,so aku dah jarang men fb aku n blog aku ni..huhuu..bnyk gak mcm2 blaku dlm hdup aku kblakangan ni..tp besh la smua..ehehe..
kita n kwan2 nak g km,tgok kawen kwan aku pnya brader..alahh jauh arr..kat Tartipan..aku taw 2 rumahh..kos aku perna limpas  lalu dulu tym mama aku kna posting d Kusilad..soo x jd la,aku pon da pikir2 ndak la aku jadi p sana =) heheheh..


owhh..hari ni bg2 mantap..hari apa ni?khamis brsamaan  29 julai 2010,LAMA aku x tdur mlm smalam..ini yg aku dpatt..bgus la.xda tolak ansur gini ni..


owhh hari ni pown bgs jg..sbb lappy aku yg LAMA 2,da da kat aku..=) bapa kasi tghhari td =) thanks bapa..mama pon..thanks..minggu ni x jd balik arhh..?sbb ada audition nyanyi d gym..so our class join it for the english week ;)

Tuesday, July 20, 2010

Monday, July 19, 2010

SEPETANG BRSAMA MANDA N TASYA
















 URGHH!!!!!!!!!!






....layan....

Sunday, July 18, 2010

aku beli lagi

okehh hari ni pas jak modul trus aku n BOBO n Saburah n Dian g 1b..jalan2 woo beli2..
hehehe..aku x beli.cma jalan2 carik mkan jakk..dorg bobo n dian g Padini koz ada sales d sana.
aku n sabura plak g HArris..p beli buku..aku pon g belek2 tgok2 d rak 2 apa yg aku cari2..nahh!akhirnya jumpa jgakk!!!!!!!!!yahuuuu!!!!!!!!!!!!!
mama!jumpa!heheh..(maka mama aku mara aku ni..huuhuu)
  

NI HAAA!

ni haa!!
aku mau ckp..kover pnya bidakk.
tp isi umphh!SIOKKKK!!
aku pn x taw la aku kuat bli novel...nnti klo
aku da ada blik sndiri aku mau wat sndiri
rak buku 2k smua novel n komik2 aku =)


sampai hati Harris simpan d bawah2..
nasib aku nmpakk =(



klo ikut kn hati mau jak aku beli smua..muaahh!
aku shuka novhel!

hidup paitung 1

with sasa 


 owhh kami lg..hahhaa


kami lagi...=.="


okk 2 dri kiri PEMAITUNG 2 dri kanan BOS pnya BILIK
saya,sasa,yuyui n nurul

peacee??kata aku..hahah


ok senyum smua..
tym ni kami mau p BTC..
mkan woo sedapp buss..ahhaha
!
c nurul bahh tutup mata nihh..haiyoo.ahhaha..mantap la nurul..wat lg..
mehehhehehe

hari ni genap la 10 hari aku paitung
bila la bahh ehep system uitm ni
okk?
ka mau cek bahh dpt ka aku kolej..hehhe..
aku dpt cma blik nya x taw..=)

Saturday, July 17, 2010

nurul Izzati.

hmnn..Today apter the Marketing Clases..my best friend izzati send me a text msg..
huuuhuuuu..i feel really happy because this is the very first time she contact me..huuhuuu
i feel really extreamly happy..huuu..'she said that she miss me too..huuuu
I really love her as my friend..

P/s astaga lamanya bahh plak ni d draft k..hahaha..hari ni bru aq post..muahahhaha!!

Cinta Kau dan Aku


korang dah baca ker ha??
uinahh siookk betul nihh!
cinta kau dan au..siok sangat2..
so aku saran korang p beli n baca diam2 dok kat bilik angau2 sorg2 
ktwa sorg2..nanges sorg2..ahahha!

kozz CINTA KAU DAN AKU
sangat best!!!!!!

Friday, July 16, 2010

putus cinta x apa















Teman,


Kalau putus cinta,


x apa,tp jangan putus asa..





kalau hilang c dia,


x apa,tp jangan hilang jiwa..





kalau dia x suka,


x apa,kerana aku ada


begitu juga dengan sahabat kita





teman,


kau hilang 1,


kau masih ada kita semua,


kau hilang cinta,


tp x rugi apa2...





kerana insan sebaikmu..


telah dijanji Dia..


akan ketemu insan sebaik-baiknya...





teman,


jangan berhenti berharap..


cinta pasti akan datang lagi..



salam smua nih aku ambik sbnarnya dri besfren aku pnya kakak..
eheheh..aku ska sangat baca..so aku nak post kat sni..tuk tatapan
kita smua..renung2kan la..wahai sahabat2 ku smua..
klo kmu putus cinta 2 ..frust la g2 ka cinta x d trima..xda jodoh ker..
hah!..ingatlah putus cinta x apa =)

^_^

Ya Allah jika aku jatuh cinta,

cintakanlah aku pada seseorang

yang melabuhkan cintanya PadaMu,

agar bertambah kekuatanku

untuk mencintaiMu.



Ya Muhaimin jika aku jatuh hati,

izinkanlah aku menyentuh hati

seseorang yang hatinya tertaut

padaMu agar tidak terjatuh aku

dalam jurang cinta nafsu. . .



Ya Rabbana jika aku jatuh hati,

jagalah hatiku padanya agar

tidak berpaling daripada hatiMu..



Ya Rabbul Izzati jika aku rindu,

rindukanlah aku pada seseorang

yang merindui syahid di jalanMu. . .



Ya Allah jika aku menikmati

cinta kekasihMu, janganlah

kenikmatan itu melebihi

kenikmatan indahnya

bermunajat di sepertiga malam

terakhirMu..



Ya Allah jika aku jatuh hati

pada kekasihMu, jangan biarkan

aku tertatih dan terjatuh dalam

perjalanan panjang menyeru

manusia kepadaMu. . .



Ya Allah, jika Kau halalkan aku

merindui kekasihMu, jangan biarkan

aku melampaui batas sehingga

melupakan aku pada cinta hakiki dan

rindu abadi hanya kepadaMu.

Amin...



sma2 kita renungkan kwan2 ^_^

Thursday, July 15, 2010

bel311


today we r n bel class..
heheheh

so aku ambik pluang ni tok on9 blogging kejap..ahahha
ok ka pak cik romi da dtg..


CAio!!!!




ok kengkawan  x sabar p kelas.hahah
ek,memandai jak aku kta x sabar.ahhaha


tgok!kwan2 c lynny n kichi aku sedang khusyuk ngan kmptr yg x idop pown..muahahaha!


aku plak sempat g take picture..haishh
d mna ada peluang d situ aku snap!!
muahahhaha ^v^



dadaa ^_^

Tuesday, July 13, 2010

jerawat owh jerawat!!!

yahhh..muka aku ada jerwat..ni la masalahh yg smua anak gadis d luar sana mhu pon dlam sini hadapi.
bgs la klo xda jrawat.halus jer rasa..huhh..nihh pes tym aku dpat jrawat nihh! bengang aku...mantap apa jerawat aku tumbuh pas2 dia atas bibir aku kat tgah2 lagi tuhh..mantap la..msak lagi,.rasa mau picit2 jakk!!!
aishhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tp aku kasi biar..mama aku kta kasi biar jak,klo ko kaco..nahh alamat tambahh la lg jrwat ko 2.heheee ^_^

ok jerawat!pimples ku..ko dok diam2 jak kat sana yahh??ahahhahahaha

Monday, July 12, 2010

urghh..selesma!

urghh aku slesma..huinaa..
mmg x siokla slesma nihhh tarikk ingos jer memanjang..adik aku plak kat umahh 2,x kisah lak aku sakit..
selamba jer bukak aircond?ALLAH..adikku.x nmpak ka kkk ko ni sakit?hahha
tp aku biarkan jer la.sbb aku pon pandai jg wat g2 kat dorang..heheheh ^_^

slama nih jarang aku sakit.klo sakit pown..bole kira ngan jari kaki ku ni.ahahha!
tym 2 ari jumaat..mak oii..lebat giler hujan kat sabah ni.urghhh!
balik naik bas..xda guna..ujan da kna kpala.pa le wat.
aku dah abis basah kuyup.then kna p bilik kwan aku c nurul lg.
mau ambik baju n beg then blik rumahh..sana la aku mula mnarik ingus2 kat idong aku nihh..

sengsara gak sakit nihh.bgs gak sakit.aku xda slera mkan.hehehe..klo ada..mak oii..mkan jer la keja aku.
ilang deria rasa..suara sengau2..tp aku syukur kpda ALLAH..ingat jg ALLAh yg maha Besar n Pemurah kat aku..=)
alhamdulillah..


sampai skang slesma aku lom ok g..mama kata jgn mnum air sejuk.tp aku ni degil..
aku mnum gak da fevret aku barang tuhh..huhuu..sedap..mnum obat pon baru sekali.aku jnis x suka mkan ubat.ntah knp..tunggu nak mati betul2 kali baru la aku mnum ubat..ya ALLah berila aku ksedaran...amin..

yahh sini aku d uitm sda..

HELLO n SAlamm!!
huikk..dahh lma aku tinggalkan blog akui nih..hahhaha..
aku xda masa arr..bzy duhhh..heheh


mcm besa,isi blog aku mstila 
sama ngan header 2.hehehe
skang aku kat uitm sabah.huhhu..
aku mla msuk rabu lalu,
aku p ponteng klas 2 hari..
masuk jak aku hri rabu..uinahhh!
ngam la..kn aku lmbt msuk,so aku blur..apa yg lectrr ni ajar??
hahhaha..trutama finance..aku blur betul.
tp x pa aku kn usaha tuk blajar..
InsyaALLAh.. =)

balik dri airport hri slasa mlm,aku blom plang rmh g,
tunggu dorg mak aku plak.
flight kmi beza..kami jln auluan
dorg lambat..
lebih kurang jam 11 bru dotg dtang..sempat g aku cba llapkan mata aku kat keta
mklm la besk nak bgun awal kn?
tp..... =_____= lambat gak aku tdor..
jam 1 lebih sampai rmh
jam 3 aku tdor.apalagi haru jd nya aku..
mengemas sana sini..
haishH!
aku pa lagi..d klas esoknya blur la =.=

hahaha..ok biar!
aku nak cita actually aku paitung..
taw x paitung??
menumpang blik org.aku x dpat kolej..sobb..sobb..sedih aku..
dri cuti aku mmkir knp aku x dpat kolej,walhal aku dah 
ckup smua..saman xda..kupon activity cukup..
huuuhuuu
skali rum8 au cita yg dia jmpa c miss lucy(org yg urus kolej kdiaman kmi)
konon nya kmi ada saman??
what the???
bila masa?
skli cek2...ya ALLAh..saman org under nma kmi..p2tla 
x dpat kolej..len kli korang rekod la tol2..nihh
aku yg susah nak cri tmpat tinggall..
kejam kmu -.-

thenn..hari jumaat..aku balik umahh..
yippie!!
prsaaan paitung nih mmb uatkan aku slalu ongatkn rumah!x sabar aku balik umah!
yuuhaaaaaaaa!! _^

Thursday, July 1, 2010

err x lama g kuliah nak start =(

alahh x lama g nak start kuliah
=(
tp aku lmbat g kuliah 2 hari..hehehhe =p
xpa bah 2 kn??hehe biarla sana bah..
2 hari jak pown..nnti klo tinggal
tnya kwan2 yg ada =D

haisshh kuliahh sem 3 d uitm kk ni mmbuatkan
aku nak blajar sungguh2
la,time 2 focus on your study!! XD
aku sangat2 x pandai 2 account,tp aku akan usaha jg 
spya thn ni dpt result bgs lagi =D
thumbs up*

Ya Allah,permudahkan lah aku dlam menuntut ilmumu 
d dunia ini..Amin =)

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...