Tuesday, November 30, 2010

Ada apa dengan sekolah lama?



Hmn..aku rndu pulak zaman2 sekolah dulu..sekolah atas bukit..
Angin pun banyak..sangat seronok sekolah atas bukit! ^_^
Teringt dulu waktu skolah,first time masuk sana waktu 2004,eh 2004 ka?lupa la pulak aku
Hahahah..*pelupa*  

Sekarang sekolah sda banyak berubah,kenangan2 smua ilang..:( dataran aspuri da tiada..
Tringat plak waktu ustaz Japran denda kami yg x turun prep petang nih.LOL.1 bilik lg tuh!
Teringt zaman2 nakal dulu..ececee nakal konon~perrgggghh.^_^
Ustaz suru kami duduk d sepanjang koridor.sampai la waktu aspura minum ptg.hahaa!
Malu?hmnn..boleh la..ntahh ada ka sfat malu waktu 2 teda..haha!diam2 jak..x kisah.
i2 perasaan aku waktu tuh.hihi..
i2 lahh degil..cikgu norwati(warden kami pada waktu i2,n kawan aku d UiTm c Farshada punya kakak)  sda naik p bilik,sound kami

“Ya Allah dorm empattttttt!!(panjang yahh bunyi empat i2) knp tidak turun prep nihh!?
Nanti ustaz Japran cek,turun kamu..”

Kami pon dengan lemah longlai turun dari katil…….

“okehh cikgu”

Hmnn turun lahh kn..pas jak cikgu keluar..okehh.semua kami naik katil balik…….
Pastu,kak Usana naik p bilik.ketuk2 pintu dorm.aku waktu 2 katil dekat pintu,erkk..sebenarnya katil tumpang,atas sbb2 tertentu aku singgah d katil org selama beberapa bulan.(sebenarnya penakut)..ok sambung……katil dekat pintu,jadi aku sangat terganggu dgn ketukannya..
Sekali buka pintu………

“Assalamualaikum dorm 4,kamu semua kna suru turun oleh ustaz Japran..”
Owhhhhh tidak!terbeliak mata trus!hahha!terkejut kami..semua lompat turun katil pakai tudung semua..!semua takut Ustaz Japran,amboiiii…cikgu Norwati x takut la kn?LOL
Sebenarnya nemau turun tuhh,mau sembunyik d tandas konon,tp takut plak kna cek kn?cist..
Dmana-mana pun aku xkn dpt sembunyik kalau begini.


Sekali turun..haik?ingat kn kami jak..wahaha!ada plak sekepala ngan kami ni..hahaha!
Dorm 16,dorm dorang kwan aku c Sheeda, ada lagi kwan aku c Pining,sbnrnya dia ni dorm 15,dorm pengawas but dia la paling x kut peraturan d biliknya 2..LOL…ngan dorm 9,dorm Rahayu.hahaha~hampir 1 bilik ndak trun prep..dan ada lagi dri dorm lain..penuh koridor 2 oleh pempuan di suruh duduk,sepanjang koridor n memanjang..nasib kami la dapat Ketua Warden yg lucu n gilak2..haha!dendanya….

 “nanti kamu duduk la sni sampai lelaki minum petang,sepa suruh kamu ndak turun prep”


Selain tuh dia suru kami lambai2  konon aspura 2 semua..LOL..kasi manis muka laa..haha!
Eh lupa,ada plak laki sorg,jadi kepala barisan kami semua..c Piting.laki tinggi org km.
Dia x dpat lepas tym ustaz japran wat spotcek d aspura.haha..sorg jak dia!
ehh lawak ehh kalau di ingat.haha~
Bagi aku paling best la skolah asrama ni,trutama d skolah lama aku..siok betul  la aku rasa.
Sana la jumpa banyak kawan…manusia dan macam2 lagi…hoho


Sana la kami sebilik kena panggil 'Syaitan" oleh senior kami.wow!ayat power..!haha!waktu 2 aku darjah form 3.ambik upsr pmr.ini jugak la paling aku ingt sbb ayat2 yg d keluarkan oleh si senior nihh lucu.haha.nemau la sebut nama dia,nnti ada yg repot2 ka nahhhh..hahaha
sepa knal dia ni??1 dorm kna suru berdiri waktu d surau..berdiri lahh kami..
mau ckp syaitan xda lahh jugak gaya kami mcm syaitan?mcm syaitan ka lari2 di bilik 2?tahu la kami semua ni comel dan nakal*ececeece* 
mau kata waktu 2 silent hour..jam belum g jam 11..sampai hati dia panggil kami setan.
Alahhhh..ckp jakk,x berbekas pun d hati kami..sbb kami bukannya buat perkara yg setan buat ;p
teringat waktu 2,mlm sblum 2 befday sahabat aku..
C Ayu..Nuridah Battari,kazen c Ajie..bapa dia bawak kek,kami pon makan kek..ramai2..bestkan sambut befday d dorm? tpi aku x pernah rsa la..sbb bufday aku waktu cuti..jadi d rumah jak la..
d pendekkan cerita,kami lari2..eh aku x ikut yahh..aku mls mau kna 2 krim kek jadi aku lari p katil 
fiza,tutup muka ngan selimut..sekali tgok2..ada la plak muka-muka  menyubuk2 dri tingkap..
hahaha~kawan aku.c Non* hahaha~dia sedorm ngan tika..muahaha~
Sekali tiba2 xda ketuk xda salam..c senior nih p ampas pintu bilik kitaorg(aisehh kitaorg).
ingt pintu bapak dia la?dia yg buat 2 pintu?sesuka hati hampas pintu org?
taw la ko berjawatan..agak2 la..tegur la kami ngan cara yg baik..ni ko tgur kmi ngan kasar,kami balas kasar!!..ehh,kasar kahh?hmnnn boleh lahh..bole blahh..ehehe ^_^

Malam waktu kami kna panggil Setan 2,kami balik jak bilik,tutup lampu semua.bilik kami ni 
kira advance la sikit..ada 3 bijik study lamp.Lampu Rhona,Lampu Pyah n lampu Joben.
pasang 2 jak..namal kunun..bakang.haha!sekali kak faiza masuk..wahh baiknya kakak firdaus.dia org dorm 5.jiran kami.dia bg nasihat la itu ini..dia kata ndak jg betul ckp c dot dot i2(nma d rahsiakan)
sbb mnurut kak dot dot..jam sda silent hour konon,mnut kak faiza blum g silent hour..
apa ndak d bg nasihat..asal jak org lmpas bilik kitaorg adalah antara kami 2 sebut

"kamikan setan..yalahh sepa lahh kami niiii" sekali ingat2..okehhh kami ini sot =.="


hahaha.aku suda penat.apa2 pun aku rindu kenangan aku d dorm 4.
betul la ckp org.paling best ialah waktu High School.High school?yahh high lah tuh sbb atas bukit.hhohooo.aku rndu ahli dorm aku semua







hahaha!ni lahh ahli dorm aku dulu 
waktu aku form 1
haha~ada kurang yah d pict nihh
jom kenal dorang 1 per 1!!
dri kiri atas:safiah,kak mina,kak way,zilah jibin,pina,kak wiwin
tengah:fyeza,aku,kak sadah,kak haz,kak erin.
bawah dri kiri:rhona,nina,kak noy,jue

yg xda dalam gmbar ini
kak ani,kak lina,didi

dan selain itu,
sblum dorm 4 kna bubar mereka2 ini pernah tinggal d dorm 4..
Elaza,Linda,Joben,Iti,Ayu,Thira,Munirah,hmnn..sepa lagi?
lupa aku..


.aku rindu waktu itu.
.mau putar masa.
.tapi aku x kuasa.
.Allah yg berkuasa atas segalanya.

:)




aku kna sound sda!

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh..fuhhh..
di mulakan dengan bismillah..


BISMILLAHIRROHMANIRROHIM



http://www.emocutez.comFuhh,baru balik dari pekan kB.kakak aku bwa cri Philedelphia cheese.Ehh g2 ka ejanya?aku hantam jak 2..x jugak pandai terjumpa2 i2 cheese.Kakak aku ni semangat tol mau wat cheese kek.Aku pon x sabar jg makan.hihihuhaha^__^



okehh back to the mother of topic,bapa aku sound aku td.ahha
"sda kau baca 2 buku ka?"   palagi..buku drive 2

"errr..errr...dlm proses..! hehehe" sambil aku tersenyum2..
http://www.emocutez.comhehehe :D  maka aku baru baca sikit..mati aku kalo bpa tahu aku blom baca..bca tnya "ko da baca yg bhgian undang2 2?"
"owhh dlm proses,heheheh"    ewaahh!smua dalam proses yahh!hahaha
merepek aku ni..4 haribulan tinggal beberapa hari jak lagi.nmpaknya aku kna struggle lahh ni.biar pon aku selalu hantam jak bawak kereta d rmh aku ni,hahahaa..but seriously,undang2 jalan raya aku x taw woo.mampus aku klo polis saman.

Dah la tadi tym balik dri pekan ada keta polis kut d belakang.ahahha! ^__^ ingt dia mau saman aku sda,aku pon takut jgak kedapatan nanti xda lesen n x pakai tali pinggang kslamatan 
lagi..rupa2nya dia mau balik p rumah dia d kmpung Kota Belud 2..
fuhhhhhhhh  *lega*


http://www.emocutez.comjadi from now on *ecece* aku kna katam la buku 2.!
aku takut x lulus komputer!ahhahah..knp aku takut r..
aku pon x taw oww..harap2 agar Allah akan mempermudahkan
urusanku..Amin ya Rob...:) doakan aku yahh!heee  :)



Sunday, November 28, 2010

your blog is so cantik tahu?


Wah dpat dri amanda ma fren,tengkiu!
aku sangat suka pandang blog kamu tahu!?heheh

Listkan 6 artis/band/group favourite
Yoon Sang Hyun
   Jae Hee
   Shah Rukh Khan
   Maher Zain
   Ft Island
   Unic
   dan banyak lagi lahh.sangat bnyak.




Bagi award ni pada 10 mereka yang ada blog cun
Rahayu Takon yg cun
   Tika Ripin yg comel
   Zahariah Mastar yg ayu
   Ildah yang Rajin   
   Zulkifly
   Miming Awin
   Kaichou Pina
   Putrymawien yg bergaya
   Fadthia
   Achill
   Huda

eh terlebih..biar..
get this award! :)
   
   
    

Budak hilang!!!!!!!!!!!







Assalamualaikum, Semua ~

minta perhatian terutama blogger ! korang kalau boleh, copy la entry ni.


SESIAPA YANG ADA TERJUMPA KANAK-KANAK ( GAMBAR DI ATAS ). PLEASE & TOLONG LAPORKAN KAT BALAI POLIS. ATAU INFORMKAN KAT AFIF. NI ADIK SEPUPU DIA. HILANG PETANG SEMALAM. KAT AREA GOMBAK/PPR , GOMBAK SETIA. KANAK- KANAK NI BERNAMA AFIF SAFUAN DAN BERUMUR 10 TAHUN.






entry ni aku copy from kak beautilicious..hehe..
aku mau post jg biar pun aku d Sabah..LOL
so sapa2 yg d smnnjung 2..kamu copy la jg entry ni yahh!
^__^




sama2 kita mmbantu mncari budak ini.

tidak seronok kn?



Tadi jalan-jalan buang duit pi Fun Fair d Tuaran 2.
dan..dan..dan...ia sangat lahh x best yahhh!
bagus lagi funfair KB..murah jak.siuk lg wlaupon x cukup mainan nya.hahaha!main dart pun bulih sda dapat 1 botol besar..pffffff.
len kali nemau lagi p sana.inda siokk woohhh.haha.
maybe atas faktor org sikit n mahal,so sikit org??*eh pepandai jak aku.tambahan..sudah lama buka jg,jd org bosan..*pandai2*


Okeh skrg tgh layan lagu blog aku ni.siok apa kn?kpd yg bersedih2..bergembira ka..putus cinta or sambung cinta putus segala putus tuhh,aku syorkan dgr la lagu ni.huehuhuhaa :D
best ni lagu tuk mengenang2..muahuhuheea

Sambil2 tuh,jom kita tgok Land Of The Lost yg tgh main d HBO! ;)
lawak betul owh crta ni.ndak masuk akal pun ada.tp aku mau bilang..dia BEST!mari ramai2 tgok! heeee

Owh,tadi dpat buku mandu dri cikgu yg bakal ajar aku drive nnti.aisehhh.
hahahaa..4 dec 2010 bru aku mula.nahh.lama g.bole g katam2 i2 buku.
apa2 pown aku hepi sbb aku akan dpt lesen!dlm kata lain..boleh la aku mandu p mana2 jak pastu..selama ni,jadi pemandu haram jak aku.
pas ni,title itu xda lagi.hehehe *hepi*




Saturday, November 27, 2010

Tag 5

Assalamualaikum semua!aku tlh d tag oleh si Zulkifly (kawan Eya) hehehe..:p
jadi aku mau jawab! ^__^ *suka* muahehau




1. Ape yg paling penting dlm hidup korang?
PhotobucketNyawa+ilmu+keluarga saya+kawan-kwan=penting!



2. Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
Photobucketlupa la..makanan di BTC uitm kali?lama sda aku x pakai duit sndiri.T__T



3. Adakah korang bercinta sekarang?

Photobucketyay!NO!sekarang masa untuk study kn?kn? tapi kalo mau bercinta,bercinta jak.palis


4. Berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
Photobucketndak aku taw,apa jwapan dia ni..x perna aku cinta kekasih org.huh


5. Di mana korang akan jumpe kekasih korang?
PhotobucketDunno?kalau jumpa nanti aku bgtaw la balik k.


6. Novel/Buku/Majalah terakhir korang beli?
PhotobucketMajalah Solusi*best,banyak info2 yg bole kita dapat! heee


7. Apakah name penuh korang?
PhotobucketSiti Syakirah ;)

8. Antara mak dan ayah korang, yg mane korang lebih mesra?
 Photobucketdua-dua..sama jak :D

9. Namakan org yg betul2 korang nak jumpe dlm hidup korang?
Photobuckethmn..aku rasa,buat saat n detik ini..Yoon Sang Hyun.LOL

10. Namekan tempat yg korang betul2 nak pergi?
Photobucketsyurga


11. Pilih salah satu.. peluk atau cium?
Hug!

12. 5 lagu yang bermakna dalam hidup korang?
tiada lagu yg bermakna,yang aku 
Photobucketminat jak ada..heheee :D
Mostly lgu anime,klo dgr jak ingt2 zaman kecik..

13. Beritahu 3 perkara tentang orang yg tag korang?
PhotobucketHe is a cute Boy..hahaa

PhotobucketSaya dapat tahu,dia org Labuan (bukan kg Labuan arr)
PhotobucketDia bakal jadi cikgu :D

14. 5 benda yg korang syg sgt2 dlm hidup korang?
Arena Komik aku,Manga comic 
Photobucketaku,novel-novel aku,tepon,make up aku!


16. 5 blogger yg korang nak tag?
Photobucketsaya mau tag banyak org,harap d jawab.hehehe ;)
Ayu Takon_kwan aku
Myen_rum8 n kwan aku
Amanda_kwan aku
Tika Ripin_kwan aku
Farahyy_kwanku pny kawan
Fadthia_kwanku pnya kwan
Achill_kwan aku
Huda_kwan aku
Ildah_kwan aku
Awin_kawan aku
kakak_kakak aku la..dan dia la yg paling mustahil jwab ni barang
       tpi aku mau tag jg!^_^

17. Cerita sikit pasal blogger2 yg korang tag?
Photobucketmereka itu kengkawan aku,mereka juga kawan aku punya kawan :D

marii lahh kita jawab tag! ^__^

hey look 1 !!



look!i've found
one funny games on facebook!
ehh funny ka?
kira funny la ni.
aku dpat benda nih dari org yang 
gila-gila sangat ngan KOrean boy.
hahahah~
tabik ma dorgg..jom 
try?!


kalau aku..9 dec..n blue T coz i like 
blue colour..
I slept with Seohyun becoz I'am cool like that
LOL
aigooooo
OMG!hahaha sungguh lawak jwpannya.ahha

korang plak??
try la kalau boring2 tuhhh..
JUST 4 FUN!!! ^__^

Friday, November 26, 2010

Kpop Jpop?

Waah,aku belum tdur laa.Layan tv n blog g bagus.
sambil dengar2 lagu My Fair Lady ni.
Lagu paling aku ska lagu Yoon Sang Hyun-Can't Stop Love.
pastu DaVichi-Hot Stuff n lagu yg hero n herionnya nyanyi
Dash Girl-Yoon Eun Hae, Romance-Yoon Sang Hyun n Yoon Eun Hae nyanyi..wahh hebatkn?d samping berlakon,pandai gak mnyanyi.
wahh aku gilakk Yoon Sang Hyun  http://www.emocutez.com 
http://www.emocutez.comaku ska tgok mata n bibir n muka dia.mata dia slalu blink2 g2.ada air..woaahh.bg2 la klo sda obsess ni.




Tdak d nafikan.wanita gadis banyak obses or kata omputih fanatic
ngan mamat2 korea ni.termasuk la jugak aku!hehe..
percaya la aku kalo xda yg minat korea ni.pling2 ppon dlam 10 org kompom 6 org g2 ada mnat org Korea 2 or Kpop.
tp knapa korea ya??x thailand ka..jepun ka..klo aku tgok korea lagi 
tinggi popularity dorg dri Jpop..


jom tgok kpop aku mnat.FT Island






cute2,d smping suara mantap c Hong Ki
2la bnyak pmnat
smoga suksesss! ;)
Recently,I've found that I am bored with fb.http://www.emocutez.comyahh..bukumuka tue la yg wrna biru tuh.kalo dulu aku suka berFb sbb ada gak kwan2.skrg smua bz hehe.tuh lah aku bnyak buangkan masa aku lebih ngan blog aku.x sia2 gak aku wat blog nih.at least,kita bole blogwalking baca2 entry org..membaca g2..aku suka mmbaca,n maybe 2 la kali i like blog more than fb..


Baca blog orang 2 seronok!jalan2.baca penulisan mereka.
ada yg kata,kita bole knal seseorg i2 mlalui penulisannya.
emm betul gak 2.heee.
antara blog yg aku suka baca Ben Ashari pnya Blog.cuba klik.dia ada wat segmen i2.:D
sapa x knl Ben ashari x tahu la aku.heeee :D
Best baca blog org ni,tapi kalau terBlogwalking tmpt
http://www.emocutez.comblog org yg private.huhhhhh!x taw la nak ckp apa,ilang mood mau blogwalking trus kn?ss jak bercerta tp xda org baca.jadi paling baguihh x kasi private.banyak gak yg kalo aku jenjalan p blogwalkin' sikit2 private.mana siok.lain la kalo mau wat suprise,contoh tukar wajah blog,then private kejap tuk wat suprise..tuhh ok laa.hehe.semestinya kehidupan berblog akan mnjadi riang gumbira seronok smua!! ^_______________^








apa-apa pown hari dah mau jam 3!
aku mau try la tdur.insYaAllah.walaupon x dpat tdur.akan ku try my best tuk tdur!


hadapi hari2 anda dengan senyuman..:)
manis ataw x senyuman anda,klo anda senyum..org pasti gembira.
aku tgh senyum ni.ada org gembira ka?




Annyong Haseyoo everyone ^_~http://www.emocutez.com













nebesssss




Lucu jak kalo tgok Family Guy kn?baru habis tgok tadi jam 11.55 pm bru habis.kamu ada tgok ka?cuba lah tgok..best..x kering gusi
1 family sot2..channel 710 FOX,new entertainment channel on astro this year!

tadi ptg pegi pekan,mau bergmbar tuk lesen.owh aku akan ambik lesen!aku x percaya itu.eh.aku nerbes la.btul2 aku nerbes.takut aku x pass ujian..grrrrr http://www.emocutez.com
besok,ehh hari ni..tuh org yg akan ajar aku 2,dtg.mau bg buku..
http://www.emocutez.comowhh takutnya aku.merepek la jg kn aku.knp plak mau takut ambik lesen?LOL

Then g tun said.
sempat g snap pict knangan2 pegi skola lama.ehehe ;)





tangga mau pegi 
padang skola.skola atas bukit.
jadi padang bwah bukit la kn?(soalan bodo)hee
asal sukan turun ni tangga la nmpaknya..
tangga lagi :)


tangga juga!
perna dulu waktu aku form 3,
owhh yahh form 3 la seingt aku.hee =D
c velvet(miow) beranak.
d dorm kami.anaknya bnyak.4 ekor.kiut smua.
tapi ada kucing siam ntah dri mana
pegi makan.habis lantai bilik dekat katil aku 
2 merah darah!aku fedup,aku angkat 2 kucing siam
hantar p flat guru..sorg jak aku berjalan p sana..
kut tangga ni lahh.tinggi woooaahhh.x plak aku pnat kalo bersemangat.
tapi sia2 jak usaha aku.
esok,aku nmpak 2 kucing berkeliaran2 d kwasan asrama
T_________________T



skola.ada logo sda d sana!
dulu xda tuhhh.
logo skola pon tukar jugak
sejak Pengetua yg nmanya Hasan
jd pengetua
serius.aku suka g yg lama.
T____T


sempat ambik pict dorg bena(adik ildah)http://www.emocutez.com
curik2..hehehehe ~_^
dorg mau g BP
sbnrnya dri dulu g aku trtnya2.apala maksud BP
i2?Mau bilang balai polis stesyen mnyak plak 2.

surau pun sda berubah
ada warna2 biru.
lawa lagi dulu.
bnyaknya berubah skolah lamaku ni.
ni bhgian pempuan yg d blkg 2.
semua da solat d sni.
laki pny surau yg dulu 2 dah xda dah
atuuukaiii
kalo escape surau,sini lah aku lari!huhh!
hahaha!rindu.
dewan mkan pon.pintu dah wrna biru..
wooww
ckp sal dewan makan,teringt
kak HAz,yg p buang kasut Kak Bebeng
yg d dewan makan p kwasan lapang d balik pagar ni
LOL!!kami2 jak 2 tahu.haha nmpaknya tahu sda org ;p

dewan makan baru.
cantik owhh.
tapi kau makan dataran aspuri sana 2.
ilang sda dataran.
ndak sda siuk

dorm 4!
aku ngan kakak aku terjah jak.masuk jak..
muahahahah!
cist,dulu ndak bole conteng2 dinding,
sekarang bole plak.kalo aku taw,dri dulu lgi
aku conteng-conteng ni dinding skola.haha
aku rndu dorm aku nihhh.
nahh dorm kamu ada??xda kn?kn?
kna denda.
cikgu norwti dulu sllu smbhyg dorm kami.
hahaa.bertuah dorm kami,
walaupun ustaza Dyg Lainah kata mcm GUA dulu
waktu dia masuk,ada jg yg sudi solat d blik kami.
hehehehe :D
suka.duka.kna pulau.wow!smua ada!
apa2 pon ia mengajar aku erti hidup ni.
:)
sempat g ambik gmbr
dri tingkap bilik 2.
dulu ada loker sni.
d tingkap ni.
tempat aku,rhona,fiza,didi,jue,
kakak aku,n lain2 bertapuk kalo x prep.
owww.paling la kami.
aku rndu kamu dulu2.
http://www.emocutez.com
si kakak
klo bukan sbb kakak
ndak aku msuk dorm 4 
tq kakak.
kau la kwan sejati aku..
:)



entah sepa ni.x comel pon.
ni tuan pnya blog yg biasa2 ni
kehehe ;p
b aru habis dri ambik gmbr tuk lesen
apa2 pun!aku berdebar!
nyiahahaha
http://www.emocutez.com









Thursday, November 25, 2010

kenapa ya?

kenapa ya aku x dapat tdur ni?aigoo
sda penat aku tutup mata.aku sda try.aku tutup.
mau tdur..x dpat..xda gna juga aku tdur awal klo tutup2 mata
ndak dpat tdur.penyakit apakah aku kena ni?
knp ka aku ni?berpenyakit darah tinggi ka g2?(palis2)


suda ndak dpat tdur 2,on9 la aku..
bsok kna tocer mama.~_~ heeee lmbt tdur..


kadang2 mau gila sda la aku gni ni.
ingtkan aku jak.kwan aku bibi pown sekepla jg ngan aku,
tdak dpat tdur malam!




dia ckap d fesbuk
BIBI
 samala kita..aku p klinik lg.aku btaula sakitku susah mu tido.. ktawa tu dktor..dia ckp knu tampau bnyk pkir...btul la kalik tu taw..pastu dia bg 4 pil ubat tidur...susah tido bah..lemas aku..isk3.suda la klz lg sok..ko cutikn skg?




AKU
iyahh cuti ni..ko taw bibi.i2 la aku pikir2 dri tadi..kna ambik ubat tdur ni.
sesak aku gni ni..mama aku pown mara aku lmbt tdur..iyalahh sbnrnya mau tdur bahh.tp mata ni x pandai tutup2.sda try tutup ndak la juga mau tdur2.haiyoooo..mgkin btul jg 2 bnyak pikir.isk3..sampai bla aku gni ni?



http://www.emocutez.com arrrgghhh~tekanaa an an an aaaannnnnn!!*bergema2*http://www.emocutez.com


kalo begini la hari2.sesak aku.btul jg doktor 2 bnyak berfikir katanya...aku mau jgak cam org lain,
tdur awal..bgun pagi.tpi.aiyoo..klo gni aku SERIUS ni mau ambik ubat tdur bnyak-banyak..tp rsau jg klo x terbangun2 lagi.
bibi kata ubat tdur mahal.bahh ndak jadi la aku beli bahh.
terbang duit aku nnti,ntah ke mana..smata2 tuk tdur jak..ubat tdur 4 bijik mau rm30 bibi bilang.


nahhh.baru la aku sedar perasaan org yg x dpat tdur mlm nih.
aku sedar aku da mula sesak2 nafas ni.serius.2 la tauk mkan jak
bersenam ndak ingt!aduhh aku pening2 sendri memikir dri aku ni.
ndak lama 'jalan' la aku ni.ajal smua d tangan Allah :)
http://www.emocutez.com




aku mau tdur awal,spya nnti ndak jg kna tocer mama.bukan aku nemau..hati mau mata ndak.kah3.hehehe
apa yg harus aku buat?tulungggggggggggggggggghttp://www.emocutez.com
hmnn...apa2 pun aku harus tabah.ini dugaan dari Allah kpd driku..
:)



LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...