Monday, January 10, 2011

Baru habis kelas ;)




Salam smua.Pagi² da ribut pasal AJL.bahh tahniah ya kpd yg berjaya :]
ehhh aq baru habis klas ni. dtg asrama trus gi makan dekat kafe. Then balik bilik on9 la.pa lagi.tgok itu..tgok ini..baca blog korang.Petang ni aq da kelas lagi.Kelas Arab.
Alhamdulillah,nasib aq ikut klas Arab,bukan kata sng..tapi alhamdulillah boleh.Dulu aq 
cadang² maw ambik klas Mandarin konon.Sekali tgok,susahh wehh..taw la konon dulu aq syok sangat layan drama Taiwan cth Prince Turn to Frog dan My Lucky Star.
Sbb gila layan benda² ni lahh aq kononnya maw sangat belajar Mandarin.
Alhamdulillah,last² aq tukar pikiran ambik Arab.Ambik benda yg ada basic lagi bagus kn?



k out.baca novel :]



Eren : Takkan Pisah

sayang aku ingin berbicara kepadamu
tentang apa yang tengah aku rasakan
ada apa, ada apa katakanlah semuanya
ku kan dengarkan duhai cintaku

bila nanti orang tuamu meridhoi dengan
apa yang ku rasakan padamu
semua orang tua ingin yang terbaik untuk anaknya
begitu pun orang tuaku

kau takkan tinggalkanku
takkan pernah, sayangku
janjimu janjiku untukmu

reff:
takkan ada yang pisahkan kita
sekali pun kau telah tiada
akan ku pastikan
ku kan memeluk menciummu di surga

jangan kau pergi tinggalkan aku
bawa aku ke mana kau mau
janji ku padamu
jiwa dan ragaku mati pun ku mau

repeat reff



p/s:jom layan lagu ni kejap.Best kn?
rum8 aku yg pasang2 lagu ni..jadi pndengaran halwa telinga aku saban waktu.
aicehhh,saban waktu ka Myen?hihi

.
.
.
k kali ni betul2 out lah ni.k daaaa.
maw mmbaca novel tertunggak.ada 3 lagi..fuhhhhh~*mengeluh.




HAVE A NICE DAY UOLS!




p/s:lagu di buang koz maw masukkan lagu lain ^^,


7 orang baik hati:

hamzah ian said...

best juga lagu ni. hehe

sekamar rindu said...

salam...


lagu yg best tu...:)

ismi said...

huhu,,,ak balik2 dgr ni lagu ow.

Woofer Storm said...

ya baa aku smbong kira,tapi jgn la trsa hati...soryy freen,apa blog baru kira tu??tak nak share ea??stdy kencang2 yaaaaa^^

Cik Kira said...

@hamzah ian
hehe best kn? rum8 aku yg introduced kan dekat aq :)

Cik Kira said...

@sekamar rindu waalaikumsalam..:) lepas ni aq masukkan lagi lagu best :)


Ildah: best kn?hehehe

Cik Kira said...

@Woofer Storm

blog baru? owhh len kali jak :) if terbuka hati,mklumla blogger kekurangan mcm aku ni..:]

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...