Wednesday, January 5, 2011

molekul air zam-zam :]





salam readers.heee..
eh,ada ka readers aq ni? 
heee.Klo ada..mmg aq sayang sama kamu ^^


Hari ni ja,ada 3 kelas aq kna dtang.aku gagahkan juga dri g kelas
mula² jam 8-10am pastu 2-4pm then 4-6pm
fuhhhhh~mmg full kelas aq woo.x taw la if klas ada lagi jam 10-12pm pda hari ni.
kering + kurus aq nanti! hihihi

Antara semua klas yg aku attend hari ni cuma klas Arab aku minat.
Best.Aku suka Ustaz yg mengajar ni.Bukan cinta ok?suka cara dia
mnyampaikan plajaran n cerita.lawak + SANGAT berguna cerita dia smua.
wahhh.sampai terkesan d hati kata² dia.hehehe :D
pun bolehhh~~kan Dian??hahha~
hari ni ustaz tu xda mengajar.
cerita jak banyak.tuh yg best tuh.

huhhh sebanarnya aku tgah bosa ni,tuh la post pasal klas aq
apa² pown sory kpd smua la if entry aku ni mmbosankan..hmnn ~_~"


Owh ada 1 ustaz cerita. tentang molekul air zam-zam.
jom tengok?

*ini gambar molekul air zam-zam.Subhanallah..cantikkan?
besarnya kekuasaan Allah :]





Jadi klo kita mau yg indah² masuk dalam badan kita yahh kawan²..
lafazkanlah/hembuskanlah ke dlm air yg kita minum 
'Bismillahirrohmanirrohim'  ataw apa² ayat yg membwa maksud yg baik
nescaya molekul air itu akan menjadi indah berkilau-kilauan 
dan seperti berian dan memberi kebaikan kpd dri kita.
ini betul² ok bukan rekaan ni.Mula² ustaz Arsyad crta kat klas tadi.
tapi dia lpa print gmbar tuhh.
then aku kurik² la di En Google.Alhamdulillah..akhirnya aq jumpa.. ^^
betul kata ustaz tuh..memang sungguh indahh..
Subhanallah :]
punya cantik


rupanya molekul air akan berubah² mengikut apa yg diperdengarkan kpdanya?
ehh btul ka ayat aq nihh?aku pun konfius.he he.sory ~_~'



Ingin tahu lagi???
Klik Sini~ ^^






sesungguhnya,Allah itu Maha Besar dan suka akan kecantikan .air,memang cantik :]

14 orang baik hati:

mE said...

penah tengok nih....
skali pandang macam snow-flakes kan?
naiss...

iwan_dextrous said...

bru 3 klas..ap r sgt..ahahha..

psl molekul nie mmg unik..law kte minum air elok bce bismillah..biar molekul air tu jdi elok...


Dextrous cyber life

Woofer Storm said...

subhnallah..memang cntik,hbt kekuasaan allah kan cik kira..info menrik ni.

tapi syg anda di tag lagi,hehee

http://www.wooferstorm.com/2011/01/woot-woot-bloglist.html

Cik Kira said...

@mE
yup aq pon ingt snow flakes..cantik gilaa ;]

Cik Kira said...

@iwan_dextrous
hahaa..if 4 kelas gerenti tidur.. :p
hehee ^_^ ..molekul air ni mmg unik.seriusly ni pown aq bru tahu tadi.ustaz bgtaw :]

Cik Kira said...

@Woofer Storm
subhanallah :] memang cantik la..
apa?kna tag?wookeyy² tgok la k if dpat join.heee tq tag! ;]

Syafiq Rosli said...

memang byk perbezaan kan..kebesaran tuhan

Cik Kira said...

@Syafiq Rosli

:] yupp.kebesaran Allah..indah semuanya

alinac lover said...

baru yong tahu

kagum!

Redbloodsnow said...

subhanallah. air zam zam adalah air yg dirahmatiNYA :)

dyg said...

best info ni..

Miss Yaty said...

Allah maha besar...sebab tu air zam zam ni banyak khasiatnye..thank for sharing :)

CakapBisa said...

wah2.. hebat..:)
Allah Maha Besar..:)

CakapBisa said...

hebat, Allah Maha Besar

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...