Saturday, January 7, 2012

ubah. boleh?







assalamualaikum lovelies 


blog nih serius, lama sangat da tak aku guna.
Tapi aku masih sayang blog nih, sebab nih blog pertama aku.kalau aku x sayang, dah lama aku buang blog nih. banyak kenangan dekat sini-aiseh. 
Jadi aku hias-hias dia guna warna yang kebelakangan ni menjadi fevret aku.
boleh? 



8 orang baik hati:

dayang said...

mau komen sini ka, mau komen sana ar... byk blog ko. padahal baru dua aku jmpa. hehehe

Kopocinue coffee said...

ini warna aku lorh
=p

Woofer Storm said...

cantik..aku suka itu sahabat..

#lepas ni make up tuk aku juga..ehhehe

#blog lagi satu bagaimana??

Cik Kira said...

@dayang ko komen jak d mana2 dyg. dua2 pun bole, tapi blog nih ndak available sbnarnya, ada jg yg rajin komen. thanks =D

Cik Kira said...

@Kopocinue coffee ehehe cikmyen, warna fav ko kan? skrg aku suka tgok2 warna nih. tapi blum sampai tahap aku suka nmpak rena birula.hehhe. =p

Cik Kira said...

@Woofer Storm terima kasehh shabat~
#makeup? boleh..boleh.. ehee,tapi nampaknya da kna make up 2. =D hehe

#blog lagi satu. wallahualam.blog ni pon patutnya ndak kna guna da ni, tapi guna juga, tuk hias2..walaupun biasa2 jak. hehe

Woofer Storm said...

ok apa ni..kira cun da tu,lepas ni boleh buat tempahan^^

Cik Kira said...

@Woofer Stormthanks sir, tapi ndak mampu lah aq mo ambik tempahan. sbb yg basic2 ja aku tahu^^ masih merangkak pun lagi didunia ni.. ^^ tc =D hehe

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...